Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 12., pénteki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Teó reggel nagyon tart a fiával való beszélgetéstől, és leissza magát. Tamás szól erről Szofinak és Tamarának, akik mérgesek lesznek Teóra. A két nő úgy… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1186
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 12., péntek. , 20:20-kor

A 1186. rész tartalma

Teó reggel nagyon tart a fiával való beszélgetéstől, és leissza magát. Tamás szól erről Szofinak és Tamarának, akik mérgesek lesznek Teóra. A két nő úgy dönt, hogy majd ők beszélnek Marcival, de süket fülekre találnak a fiúnál. Szofi és Tamara később igyekeznek megértetni Teóval, hogy vállalnia kell a felelősséget a fiáért. Teó végül elbeszélget a fiával, ami veszekedésbe torkollik, és Teó kénytelen végighallgatni, hogy milyen rossz apa is ő. Marci eltűnik, Tamara és Teó pedig mindenütt keresik, de hiába.

Karesz és Milán meglátogatják Gusztit az üzletben, ám nagyon megdöbbennek, mikor Guszti apja különösebb magyarázkodás nélkül kidobja őket az üzletből. Később megjelenik náluk a hajón Guszti, aki búcsúajándékot is hozott, és szomorúan közli barátaival, hogy az apja megtiltotta neki, hogy találkozzanak. Karesz és Milán nem akarnak ilyen könnyen lemondani a barátjukról. Felkerekednek, és elmennek Guszti szüleihez, hogy meggyőzzék őket arról, hogy ők igenis rendes fiúk. A látogatásuk során összetörik Guszti anyjának az egyik porcelánfiguráját, és Bálint kidobja őket az otthonukból.

Bori repes a boldogságtól, mikor Roland közli vele, hogy elutaznak hétvégére egy távoli kis erdei házba. Eleinte minden szuper, de aztán egy kisebb szexbalesetet szenvednek: Roland kondomja elszakad, és mindketten pánikba esnek, mivel Bori most nem szedi a fogamzásgátlót. A feszültség egyre fokozódik, ráadásul az erdőben nem működik a mobiltelefon, így fel sem tudnak hívni senkit. Kénytelen-kelletlen gyalog indulnak útnak, hogy keressenek egy gyógyszertárt.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top