Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 15., hétfői rész tartalma

Tamásék tehetetlenek, amikor hétfő reggel sem találják Marcit. Joe felfedezi Marcit Orsi szobájában, aki sajnálatból hagyta, hogy a fiú ott aludjon nála… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1187
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 15., hétfő. , 20:20-kor

A 1187. rész tartalma

Tamásék tehetetlenek, amikor hétfő reggel sem találják Marcit. Joe felfedezi Marcit Orsi szobájában, aki sajnálatból hagyta, hogy a fiú ott aludjon nála. Tamara és Teó is hálás Joe-nak és megkönnyebbülnek, amikor Joe hazaviszi hozzájuk a fiút. Ám a dacos Marcinak semmi kedve sincs kibékülni az apjával. Csak Tamara tud közelebb kerülni Marcihoz és el tudja érni, hogy apa és fia érzelmesen mindent megbeszéljenek. Teó végtelenül hálás és ráébred, hogy mit köszönhet Tamarának.

Lali teljesen bepörög, amikor reggel megtudja, hogy Orsinak egy írót, és egy könyvet kell bemutatnia az iskolába. A lány beleegyezése nélkül megjelenik, és sikerül őt leégetnie. Amikor Orsi egy osztálytársa provokálni kezdi, Lali azon van, hogy kínos helyzetbe hozza a srácot. A végén azonban minden fordítva sül el, és Orsi kiosztja Lalit, amiért megjelent az iskolában. Amikor Orsi gonosz osztálytársa, Lutz megalázza Lalit, és felvételt készítenek róla, ami kikerült a netre, Lali teljesen kiakad.

Karolát reggel lerohanja Krisztián, aki felkutatott egy specialistát, aki újra megoperálná a kezét. Ám Karola durván lerázza a férfit. A keze odavan és egyébként is már van egy új munkája – kisegítő a moziban. Ám, amikor Karola este az új kollégájával együtt iszogatnak, és elmesélik, hogy a mozi számukra csak egy átmeneti lehetőség, mielőtt még az álmaiknak élhetnének, Karola fájdalmasan kénytelen rádöbben, hogy még nem áll készen arra, hogy feladja a tetoválói munkáról szőtt álmát.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top