Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 16., keddi rész tartalma

Teó tegnapi csókja Tamarát teljesen összezavarja. Elbizonytalanodik, és megpróbál kitérni Teó útjából. De a férfi feltétlenül beszélni akar vele. Végül… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1188
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 16., kedd. , 20:20-kor

A 1188. rész tartalma

Teó tegnapi csókja Tamarát teljesen összezavarja. Elbizonytalanodik, és megpróbál kitérni Teó útjából. De a férfi feltétlenül beszélni akar vele. Végül sikerül Tamarát rábeszélnie, hogy vacsorázzanak együtt az albiban. Amikor egy pohár bor és romantikus gyertyafény mellett Teó megvallja, hogy el tudna képzelni kettőjük között egy szorosabb kapcsolatot, Tamara a hangulattól megrészegülten hagyja magát ismét megcsókolni. De aztán gyorsan kijózanodik, és gondolkodási időt kér.

Lali reggel nagyon lelkesen készül az anyukája születésnapi meglepetésére. Wellneszezni akarja elvinni. Később, amikor Vilma felhívja, hogy leégett a fáskamra és bajban van, Lalinak le kell fújnia a szuper tervét, és helyette megszervezni, hogy ki megy le vele fát vágni (amire ő a lába miatt képtelen) és ki segít neki az anyukája meglepetés bulijára főzni. Végül ráveszi Joe-t és Tamarát, akik anélkül, hogy tudnák, hogy a másik is ott lesz, megígérik, hogy segítenek Lalinak.

Lili stílust akar váltani, hogy ezzel elterelje a gondolatait Daniról. A stílusváltáshoz Karola segítségét kéri, és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna, amikor a Karolától kölcsönkért cuccokban és fekete parókában megjelenik a klubban. Magabiztosan viselkedik, és azonnal felkelti maga iránt a jóképű vendég-DJ érdeklődését. Amikor azonban magával viszi a DJ-t a lakására, meghall egy telefonbeszélgetést Karola és Dani között, amiből kiderül, hogy a fiú nemsokára visszatér. A hír azonnal padlóra küldi.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top