Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 17., szerdai rész tartalma

Lali Nikivel és Tamarával megérkezik Nyírparasznyára. Vilma nem érti, hogy a tűzifa felvágásához miért csak lányokat hozott a fia. Később megérkezik Joe… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1189
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 17., szerda. , 20:20-kor

A 1189. rész tartalma

Lali Nikivel és Tamarával megérkezik Nyírparasznyára. Vilma nem érti, hogy a tűzifa felvágásához miért csak lányokat hozott a fia. Később megérkezik Joe, aki feszült lesz a helyzet miatt, hogy itt találja Tamarát, később kérdőre vonja Lalit. Lali esküdözik, hogy csak a vészhelyzetet akarta megoldani és az anyját méltó módon felköszönteni. Tamara is ki van akadva, hogy hülye ötlet volt Lalitól ez az utazás. Míg a lányok főznek, a fiúk fát vágnak, és tanúi lesznek egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepli az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány – Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekül és elbújtatják. hatalmas táncos buli kerekedik, ahol a nagybácsik nagyon megtáncoltatják Tamarát, aki Joe-hoz menekül lassúzni.

Lili próbálja derekasan viselni Dani visszatérését Bécsből, bár kikészíti az egész helyzet. Határozottan elzárkózik a fiú békülési kísérletei elől, de mikor az azt mondja neki, hogy ő tényleg komolyan gondolta a kapcsolatukat, újra feltámad benne a remény. Bori tanácsára fittyet hányva próbálja rábeszélni Danit, hogy próbálják meg újra. Aztán mikor a fiú határozottan lepattintja, Lili kétségbeesésében az alkoholhoz fordul.

Kareszék nyáridéző bulival készülnek Sári esküvőjére, amikor meglepődnek, mert Zsófika megjelenik a lakóhajón. Annak már kevésbé örül Karesz, hogy Zsófika Margóval és nem az anyjával érkezett Budapestre, hogy intézkedjen. De próbálnak jól szórakozni a kislánnyal. Amikor később Karesz összeveszik a Sári anyjával, Margó azt követeli a fiútól, hogy ne jöjjön el Sáriék esküvőjére. A dühös Karesz nem hajlandó eltűrni, hogy ezt megtiltsák neki! Később lehiggad, és belátja, hogy Budapesten kellene maradnia.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top