Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 18., csütörtöki rész tartalma

Tamara még mindig nagyon mérges Joe-ra, amiért tegnap megcsókolta. Kerüli Joe-t, Vilma viszont elküldi Lalival és Joe-val a szomszédos faluba, hogy szerezzen… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1190
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 18., csütörtök. , 20:20-kor

A 1190. rész tartalma

Tamara még mindig nagyon mérges Joe-ra, amiért tegnap megcsókolta. Kerüli Joe-t, Vilma viszont elküldi Lalival és Joe-val a szomszédos faluba, hogy szerezzen neki tojást, miután a fiúk a tüzépen beszerzik az ól felújításához szükséges dolgokat. Lali a tüzépen azonban meglép Joe kocsijával, mivel Hajnalkával szeretne lenni. Lali randija jól sikerül, miközben Tamara és Joe egymás vérét szívják a hazafelé gyaloglás közben. Tamara egy picit megsérül, Joe kénytelen az ölében elvinni a faluig. Ott a kocsmában felengednek, és összemelegednek, de Lali testvére megzavarja a közeledésüket. A házban egyedül maradva azonban nem tudnak parancsolni vágyaiknak, és lefekszenek egymással.

Evelin magyarázkodni akar Daninak, amikor az visszatér és Evelin tanácsa ellenére felkeresi a fiút. Közben összeveszik Lilivel, aki véletlenül leforrázza Evelin kezét forró kávéval. Evelinnek nem tetszik, amikor Dani védelmébe veszi Lilit. Dani közli Evelinnel, hogy kettejüknek már nincs több esélyük. Karola szemrehányást tesz Daninak, hogy csupán gyávaságból adja fel Evelint.

Roland úgy látja, szuper jó a kapcsolatuk Borival, legfőképp azért, mert úgy tűnik, Bori mindent megtesz, amit Roland akar. Rolandnak ezért is esik olyan rosszul, mikor Bori egy trükkel elcsalogatja az anyja pasijának születésnapjára. Roland észreveszi, mekkora papucs is Zoltán Éva mellett, úgy dönt, most megfizet Borinak azzal, hogy kiáll az elnyomott férfiakért. Roland egy csapással véget vet a születésnapi ünneplésnek, mikor elcsábítja Zoltánt a klubba a táncos lányok próbájára, gondoskodván ezzel a családi balhéról.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top