Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 19., pénteki rész tartalma

Lali alig várja már, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, és ott új életet kezdjenek. Felbukkan a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kér Hajnalka… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1191
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 19., péntek. , 20:20-kor

A 1191. rész tartalma

Lali alig várja már, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, és ott új életet kezdjenek. Felbukkan a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kér Hajnalkától, majd Hajnalka anyja is arra kéri a lányát, hogy még egyszer gondolja át a döntését. Eközben Joe – Vilma biztatására – úgy dönt, hogy beszél Tamarával, és arra kéri, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Végül mind Joe, mind Lali csalódni kényszerül: Tamara kijelenti, hogy ő már nem akar semmit Joe-tól, mert úgy látja, hogy Joe túl gyakran változtatta már meg az álláspontját, Hajnalka pedig az utolsó pillanatban mégiscsak a maradás mellett dönt.

Gábor csalódottan és lehangolva érkezik haza Erdélyből. Amikor Niki látja, hogy a fiú mennyire elkeseredett, és hogy ráadásul önmagát kezdi vádolni Zoé helyett, nem bírja tovább, és elárulja neki a titkot: Zoénak volt valakije. Gábor teljesen kiakad, majd dührohamot kap, és azt is kiszedi az ijedt Nikiből, hogy Dani volt a csábító. Ezután fogja magát, elmegy a klubba, és megveri Danit. Evelin később hiába próbálja vigasztalni Danit, ő dühösen elhajtja: ha tartotta volna a száját, akkor ez az egész nem történt volna meg.

Amikor a szomszédok elköltöznek, Tamás megszerzi a pianínójukat, és beleveti magát egy darab gyakorlásába. Ez nem túlzottan tetszik Teónak, aki Tamás új hobbiján csak újabb bizonyítékot lát arra, hogy a fiú micsoda nyárspolgár. Bár Szofi eleinte támogatja Tamás régi-új kedvtelését, Tamás játéka neki is hamar az idegeire megy. Amikor azonban este hirtelen elromlik a pianínó, Tamás biztos benne, hogy Teó hangolta el a hangszert, és bosszúból szándékosan tönkreteszi Teó imádott amszterdami emléktárgyát.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top