Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 2., keddi rész tartalma

Joe rájön, hogy Orsi teljesen elszigetelődik a többiektől az iskolában, ezért spontán módon meghívja a lány osztálytársait az albérletbe. Orsi számára nagyon… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1178
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 2., kedd. , 19:25-kor

A 1178. rész tartalma

Joe rájön, hogy Orsi teljesen elszigetelődik a többiektől az iskolában, ezért spontán módon meghívja a lány osztálytársait az albérletbe. Orsi számára nagyon kínos az egész, de Niki megmenti a helyzetet, amikor Orsit igazi vagány csajként tünteti fel a többiek előtt. Sokat javul a helyzet a fiatalok között, amikor tanulás helyett bulizni kezdenek az albérletben. Mindenki jól érzi magát Natin kívül, aki durván leszólja az albérletet, és beszól Orsinak.

Tamás még mindig sértődött, amikor reggel Ádám beállít a lakásba és közli, hogy vele szeretné tölteni a napot. Mivel másnapra lesz kész az apasági teszt eredménye, talán ez az utolsó lehetőség, hogy együtt legyenek apa és fiaként. Tamásnak eleinte nem sok kedve van az egészhez, de aztán belemegy a dologba, és a nap során meglepetten konstatálja, hogy egyrészt Ádámnak van egy igen vagány oldala is, másrészt pedig sokkal jobban megérti a fiát, mint Tamás azt korábban gondolta volna.

Milán és Karesz unatkozik, ezért egyből rákattannak a lehetőségre, amikor Ági, Guszti húga, beszámol nekik egy titkos partiról. Ági ugyan nem szeretné, ha a fiúk is vele tartanának, azonban a két srácnak és Gusztinak sikerül kiderítenie a helyszínt. Odaérve Milán rögtön fülig szerelmes lesz, amikor összefut a csinos Ayséval.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top