Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 23., keddi rész tartalma

Mesi reggel a telefonjába merül, és nem foglalkozik a fiúkkal, akiket ez idegesít, és megszerzik Mesi telefonját. Kiderül, hogy Mesi egy társkeresőn csetel… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1193
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 23., kedd. , 20:25-kor

A 1193. rész tartalma

Mesi reggel a telefonjába merül, és nem foglalkozik a fiúkkal, akiket ez idegesít, és megszerzik Mesi telefonját. Kiderül, hogy Mesi egy társkeresőn csetel, és randit beszélt meg mára. Ekkor érkezik egy fiú, akiről azt hiszik, Mesi flörtpartnere, de valójában Kareszhez jött: egy régi osztálytársa, aki elhívja Kareszt az aznapi osztálytalálkozójukra, ahol ingyen ebéd is lesz. Bár Karesznek semmi kedve, végül mégis ráveszi magát, hogy elmenjen. Az osztályterembe lépve felébrednek benne a régi borzalmas iskolai emlékek, és már éppen le akar lépni, amikor megjelenik az osztály jó nője, aki felgyújtja Karesz szívében a régi lángot. Az éttermi ebéd során Karesz és Fanni közelebb kerülnek egymáshoz, és Karesz már éppen reménykedni kezd.

Reggel a Bécy-ház lakói felfedezik, hogy Dani megengedte Evelinnek, hogy itt aludjon. Lili kiborul, és azt hiszi, hogy le is feküdtek egymással, de Evelin határozottan cáfolja a dolgot, amit Lili végül el is hisz. Mindazonáltal ragaszkodik hozzá, hogy Evelin lépjen le, a lány viszont nem tudja, hová menjen: nincs pénze, és nincs már Budapesten se szállása, se munkája. Dani legalább utóbbival tud segíteni Evelinnek, és szerez neki egy állást az extrémsport-boltban. Evelin irtóra örül, Dani pedig nem tud tovább ellenállni a kölcsönös vonzalomnak, és megcsókolja a lányt.

Gábor a Zoé-ügy után szomorúan ráébred, hogy semmi oka Budapesten maradni. Eldönti, hogy újra hazamegy Erdélybe. Lali elképed, és nem akarja elveszíteni a barátját. Megpróbálja meggyőzni Gábort, hogy maradjon. A próbálkozásai azonban csak még inkább feldühítik a rosszkedvű férfit, míg végül Lali egy szemetes konténerben landol. Gábor nem tudja elhinni, hogy Lali mindig ilyen szarságokba keveredik.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top