Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 25., csütörtöki rész tartalma

Tamara reggel sikertelenül harcol a Joe és Teó miatt benne dúló érzelmi káosz ellen. Amikor Joe eljön érte, Tamara kelletlenül hagyja, hogy elvigye őt a… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1195
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 25., csütörtök. , 20:25-kor

A 1195. rész tartalma

Tamara reggel sikertelenül harcol a Joe és Teó miatt benne dúló érzelmi káosz ellen. Amikor Joe eljön érte, Tamara kelletlenül hagyja, hogy elvigye őt a fodrászatba. Ám odafelé menet Joe kérdezés nélkül megáll, meghívja Tamarát egy gofrira és lassan közelebb kerülnek egymáshoz. Amikor Joe szenvedélyesen szerelmet vall Tamarának, Tamara láthatóan meghatódik. Gyöngyi azonban durván megmossa Tamara fejét, és emlékezteti a lányt mindazokra, amiket Joe tett vele meg.

Evelin reggel kénytelen visszamenni az albiba, mert ott maradtak cuccai. Találkozik Nikivel, aki kéri bocsásson meg neki, de Evelin erre nem hajlandó, hiszen Niki miatt mentek tönkre az albis kapcsolatai. Amikor viszont Gábor csúnyán kiosztja Evelint, Niki beszél a fiúval, és később odacipeli Evelin elé. Gábor bocsánatot kér Evelintől, Danit viszont megint csak nagyon kiosztja, ami Evelint érzelmileg a padlóra vágja.

Orsi az iskola előtt megtudja, hogy nyílt hét van az egyik menő tánciskolában. Végre valóra szeretné váltani egy régi álmát és meggyőzi a barátait, hogy tartsanak vele. A tánciskolába sajnos Ivett is eljön, és minden eszközt megragad arra, hogy megalázza Orsit. Ám Orsi a tudásával mindenkit lenyűgöz és győzedelmeskedik. Később Ivett és Nati ellopják Orsi és Zita ruháit, így a két lány kínosan érezve magát kénytelenek kölcsönruhákban hazamenni. Ám egy kis szerencsével Orsinak sikerül bosszút állnia Ivetten.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top