Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 29., hétfői rész tartalma

Tamara reggel visszautasítja Teó közeledését, és azt mondja neki, hogy majd este megünneplik az első együttlétüket, mármint a hivatalosat. Mikor Gyöngyi… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1197
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 29., hétfő. , 20:25-kor

A 1197. rész tartalma

Tamara reggel visszautasítja Teó közeledését, és azt mondja neki, hogy majd este megünneplik az első együttlétüket, mármint a hivatalosat. Mikor Gyöngyi megtudja, hogy ők ketten együtt vannak, óva inti Teót Joe-tól, mert meg van győződve arról, hogy Joe még nem mondott le a lányáról. Teó erre elmegy Joe-hoz, és beolvas neki. Tamara az övé! Joe erre elmondja, hogy lefeküdtek Tamarával Nyírparasznyán. Teó magán kívül van.

Gábor nagyon aggódik, mikor anyja azt mondja neki, hogy feltétlenül beszélni akar vele. De Gábor és Lali legnagyobb meglepetésére Marikának jó hírei vannak. Gábor 100milliót örökölt egy amerikai bácsikájától! Gábor magán kívül van az örömtől, de meg kell ígérnie az anyjának, hogy jól bánik majd a pénzzel. De rögtön meg is szegi az ígéretét, mikor Lalival a lovak közé csapnak, és egy bárban kis híján kidobja a pénzt az ablakon.

Milán reggel véletlenül összefut Ayse-vel. Sikerül elhívnia a lányt a lakóhajóra, és ott dicsekszik neki egy kicsit. Ayse-re tényleg nagy hatással van Milán otthona, és gyorsan sikerül is rábeszélnie a fiút, hogy este ott tarthassa meg az egyik barátnője szülinapi partiját. Kicsit közelebb is kerülnek egymáshoz, és Milán meg van győződve róla, hogy meg fogja kapni a lányt. De a buli hamar elfajul, és Ayse a barátaival együtt elmenekül a rendőrség elől – Milánt pedig otthagyja.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top