Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 3., szerdai rész tartalma

Tamás feszülten várja az apasági teszt eredményét, aminek ma kell megérkeznie. Reméli, hogy pozitív lesz az eredmény, hogy Ádám az apja. De mikor végre… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1179
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 3., szerda. , 19:25-kor

A 1179. rész tartalma

Tamás feszülten várja az apasági teszt eredményét, aminek ma kell megérkeznie. Reméli, hogy pozitív lesz az eredmény, hogy Ádám az apja. De mikor végre megjön az eredmény, Tamás megijed. Széttépi a levelet, és kijelenti, hogy Ádám az apja. A szüleinek azt hazudja, hogy a teszt pozitív volt. Azok rettentő boldogok, és megkönnyebbülten elutaznak. De mire eljön az este, Tamás bizonyosságot akar.

Milán Ayséval töltötte az éjszakát, és a mennyekben érzi magát. Ayse még a telefonszámát is megadja, úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben. De a szám hamis. Milán azt hiszi, hogy csak tévedésről van szó, ezért szerencsét próbál Guszti testvérénél, Áginál. Ám a lány nem akarja megadni neki Ayse számát. Este Ayse jelentkezik és megbeszélnek egy randit a lakóhajón. Milán borzasztóan boldog, ám kiderül, hogy ez csak Ági bosszúja volt.

Lali megérkezik Budapestre, de Joe nem várja őt, sőt két suhanc a csokiját is ellopja, ezért nagyon dühös. Hatalmas egész napos pótszilvesztert szeretne tartani, de senki nem akar vele bulizni, sőt azt tapasztalja, hogy Joe téli depressziós, és emiatt az albiban is nyomott a hangulat. Megismerkedik Orsival, aki majdnem megeteti csokival a görényeit, ezért összeveszik vele. Nikivel beszélgetve megszületik benne a terv, hogy Joe-t neki kell összehoznia újra Tamarával. Bemegy a Szofi fodrászatába, és próbálja rábeszélni Tamarát, hogy főzzön rá.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top