Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 30., keddi rész tartalma

Amikor Tamara megint összetalálkozik Teóval, fájdalmasan felismeri, hogy nem bírja elviselni a férfi jelenlétét. Ezért aztán hálásan fogadja Tivadar ajánlatát… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1198
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 30., kedd. , 20:25-kor

A 1198. rész tartalma

Amikor Tamara megint összetalálkozik Teóval, fájdalmasan felismeri, hogy nem bírja elviselni a férfi jelenlétét. Ezért aztán hálásan fogadja Tivadar ajánlatát, miszerint menjen el egy hajóra dolgozni. Amikor Joe aggódva felkeresi Tamarát – miután Teó mindennek elmondta őt és megfenyegette – tudomást szerez a lány terveiről és felajánlja neki, kiviszi a pályaudvarra. Eközben a fodrászatban a csalódott Gyöngyi megrendszabályozza Teót. Teó eldönti, harcol Tamaráért, de túl későn érkezik.

Bori kénytelen megállapítani, hogy bár kapcsolatban vannak, Roland mégis gyakran megnéz más nőket. Bori végül ki is borul emiatt. Roland azonban nem hajlandó elismerni, hogy hibázott, az a véleménye, hogy Bori nyugodjon le! A dühös Bori erre megfordítja a játékot és egy extra szexi táncos szerkót ölt magára, amiben minden férfi tekintetét magára vonzza. Roland átlát a barátnője manőverén, de tényleg kissé féltékeny lesz.

Gábor ma is bulizni akar Lalival, hogy megünnepeljék az örökségét. Lali azonban nem tud vele tartani, különben az állását kockáztatja. Gábor azonban pökhendin megvásárolja Lali szabadságát, és belevetik magukat a bulizásba. Gábor nagyon dölyfösen elmegy a klubba, hogy kiélvezze az estét, ahol összefut Danival és Evelinnel. A találkozás nagyon felkavarja Gábort. Evelin próbál békülés céllal közeledni Gáborhoz, és közben Zoé nevét is megemlíti, Gábor úgy érzi, Evelin feltépte a sebét, és azzal alázza meg a lányt, hogy hozzávág egy bankjegyet: tűnjön el!

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top