Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 31., szerdai rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe reggel összetűzésbe keveredik Gáborral, mert Gábor ahelyett, hogy egyenrangú társként beszállna Joe műhelyébe (amit Joe a hétvégén talált), inkább bulizásra… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1199
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 31., szerda. , 20:25-kor

A 1199. rész tartalma

Joe reggel összetűzésbe keveredik Gáborral, mert Gábor ahelyett, hogy egyenrangú társként beszállna Joe műhelyébe (amit Joe a hétvégén talált), inkább bulizásra költi a pénzét. Ennek ellenére Lali és Gábor is elmennek Joe-val megnézni a műhelyt, de nem találnak ott senkit. Gábor gyorsan rábeszéli Joe-t, hogy másszanak be a műhelybe. A tulajdonos rajtakapja őket. A tulajdonos nincs egyedül, vele van a kutyája is, aki miatt Gáborral rendesen egymásnak esnek. A három barát fejvesztve menekül el a tett színhelyéről, Joe már látja, ahogy szertefoszlik az álma, és Gábor miatt nem kapja meg a műhelyt.

Teó nagyon meglepődik, amikor reggel beállít hozzá a volt felesége, hogy itt hagyja nála Marcit az elkövetkező időszakra. Marci mindenáron Budapesten szeretne élni. Teó magához veszi Marcit, amivel kiteszi magát Szofi és Tamás össztűzének, akik fáradhatatlanul szajkózzák neki, hogy most, hogy már a fia is vele lakik, felelősségteljesebb és szigorúbb apának kell lennie. Teó erre fel megtiltja Marcinak, hogy találkozzon Orsival, amin a fiú nagyon felkapja a vizet. Teó sokkal inkább azért keménykedik a fiával, hogy befogja vele Szofi száját, sem mint meggyőződésből tenné ezt. Teó hamar megbánja tettét, belátja, hogy ő nem „olyan” apa.

Lili reggel mérhetetlenül csalódott, mert a lakótársai megfeledkeznek a születésnapjáról, így elmegy a keresztanyjával egy szépségszalonba egy kényeztető napra. Lilit jobb kedvre deríti, mikor Mesi pénzt és fáradságot nem sajnálva szintén csatlakozik hozzájuk. Nem sokkal később elmérgesedik a helyzet, mert Mesi és Klaudia össze akarják hozni Lilit az egyik masszőrrel. Lili csalódottan faképnél hagyja Klaudiát és Mesit, bemegy dolgozni – a klubban sem jut senkinek eszébe, hogy neki ma van a születésnapja, pont Danit kivéve.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top