Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 4., csütörtöki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelinen egyre jobban elhatalmasodnak az anyagi problémái. Ezért könyörög Kornélnak, hogy adjon neki munkát. Amikor Kornél felajánlja neki, hogy menjen… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1180
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 4., csütörtök. , 19:25-kor

A 1180. rész tartalma

Evelinen egyre jobban elhatalmasodnak az anyagi problémái. Ezért könyörög Kornélnak, hogy adjon neki munkát. Amikor Kornél felajánlja neki, hogy menjen még egy fokozattal tovább, és hagyja, hogy egész alakos fotókat is csináljon róla, Evelin kiakad, és lelép, mert erről nem volt szó! Később azonban kétségbeesve látja, hogy Kornél manipulálta a fotóit, és az arca is fent van a honlapon. A dühöngő Evelin Niki segítségével rá akarja kényszeríteni Kornélt, hogy levegye a fotókat a netről.

Amikor Roland reggel féltékenyen nekitámad Dávidnak, Borinál betelik a pohár és dühöngeni kezd, hogy ezt már nem viseli el. Roland erre kiköltözik a lakásból, ami annyira felkavarja Borit, hogy elgondolkozik azon, vajon még vannak-e érzései a fiú iránt. Amikor felkeresi a srácot a hotelben, hogy még egyszer beszéljen vele, azt hiszi, hogy Roland máris egy másik nővel vigasztalódott, mire megbántva elmenekül.

Lali még nem mondott le újévi fogadalmáról, hogy összehozza Joe-t és Tamarát, akik erről mit sem sejtenek. Amikor Vilma felhívja Lalit, hogy szüksége lenne egy turmixgépre, Lali kap az alkalmon, és megkéri Tamarát, hogy menjen el vele vásárolni. Lali azonban Joe-t küldi maga helyett. Joe és Tamara először zavarban vannak a helyzettől, de aztán mégis sikerül feloldódniuk egymás társaságában.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top