Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 5., pénteki rész tartalma

Reggel az albérletben Roland kerül a pletyka középpontjába, ami rendkívül idegesíti Borit: az agyára megy már ez a téma, és hallani sem akar többé Rolandról… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1181
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 5., péntek. , 19:25-kor

A 1181. rész tartalma

Reggel az albérletben Roland kerül a pletyka középpontjába, ami rendkívül idegesíti Borit: az agyára megy már ez a téma, és hallani sem akar többé Rolandról. Később elmegy Karolával bevásárolni, és amikor ismét bosszankodik a Roland iránta érzett állítólagos érzelmein, ami Karolát arra engedi következtetni, hogy Bori mégsem zárta még le ezt az ügyet. Roland elmegy a holmijáért az albérletbe, és ismét megerősíti a Bori iránt érzett szerelmét, amitől Bori egyre jobban elbizonytalanodik. Bori ezek után a közös próbán készült videót látva megállapítja, hogy Roland valóban komolyan gondolja a dolgot.

Evelin reggel a kétségbeesése okozta bátorsággal megpróbálja rávenni a fényképész Kornélt, hogy vegye le az internetről a róla készült fotómontázst. Niki azt tanácsolja Evelinnek, hogy avassa be Joe-t is a történtekbe, de Evelin ezt szégyenében visszautasítja. Evelin visszapattan Kornélról, így Niki nem tehet mást, és megkéri Joe-t, hogy segítsen a lánynak. Joe-nak valóban sikerül elérnie, hogy Kornél átadja nekik a képeket, Evelin viszont a föld alá tudna most süllyedni szégyenében, mivel azt hiszi, hogy teljesen hülyét csinált magából Joe és a többi lakótársa előtt.

Reggel Tivadar egy váratlan ajánlattal lepi meg Szofit és Tamarát: felkérték sminkesnek egy fotózáshoz, és a lányokat is magával vinné. Szofi és Tamara vele tartanak. Amikor a fotózáson a megrendelőnek nem tetszenek a ruhák, Tivadar menti meg a helyzetet a saját ruhakölteményeivel. A fiú és a szintén meleg fotós nagyon szimpatikusnak találják egymást, és a munka befejeztével Szofi és Tamara, akik segíteni akarnak Tivadaron, azt javasolják, hogy mindannyian menjenek el inni egyet. A fotós egy meleg-bárba viszi őket, ahol a két lány biztatására Tivadar flörtölni kezd Bálinttal.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top