Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 8., hétfői rész tartalma

Azóta, hogy Bori csókolózott Rolanddal, távolságtartó Dáviddal, amit a srác egyáltalán nem ért. Roland egyre nagyobb nyomást gyakorol Borira, tudni akarja… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1182
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 8., hétfő. , 20:20-kor

A 1182. rész tartalma

Azóta, hogy Bori csókolózott Rolanddal, távolságtartó Dáviddal, amit a srác egyáltalán nem ért. Roland egyre nagyobb nyomást gyakorol Borira, tudni akarja, hogyan lesz most tovább. Bori időt kér Rolandtól. Miközben Bori tanácsot kér Karolától, hogy gyorsan dönteni tudjon, Roland kénytelen visszautasítani Dávid kérését, hogy Roland engedje át neki Borit. Erre a feldúlt Dávid kérdőre vonja Borit mindenki előtt a klubban. Bori kénytelen véget vetni a kapcsolatának Dáviddal és bevallja neki, hogy Rolandot szereti.

Tamara reggel mérges Teó macsós viselkedése miatt és örül annak, hogy pillanatnyilag nincs férfi az életében. Ám a fodrászatban váratlanul meglátogatja őt a gyűlölt unokatestvére, Dóra, aki folyton Tamara orra alá dörgöli a tökéletes életét. A feldúlt Tamara azt állítja, hogy bár szakítottak Joeval, már van egy új barátja. Tamara kénytelen belemenni egy páros vacsorába Dórával és a férjével. Fáradságos munkával rábeszéli Tamást, hogy játssza el a barátját, ám Tamás később Teót küldi el maga helyett. Tamara kénytelen elviselni Teó provokáló viselkedést.

Joe ideges, mivel sürgősen találnia kell egy új műhelyt és nem akar pénzt adni Orsinak arra, hogy a lány vásárolgathasson. Amikor nem sokkal később pénz tűnik el az albérletben, Joe rögtön Orsit gyanúsítja meg. Joe nem túl kedvesen az iskola előtt kérdőre vonja a lányt, ám Orsi megbántva és mérgesen tagadja, hogy ő vette volna el a pénzt. Amikor később kiderül, hogy Orsi valóban ártatlan volt, Joe-nak lelkiismeret-furdalása lesz és Nikivel Orsi keresésére indul. Végül az iskola előtt találnak rá, ám Joe bocsánatkérése süket fülekre talál.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top