Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 9., keddi rész tartalma

Bori alig tudja felfogni, hogy ők most már valóban egy szerelmes pár Rolanddal – főképp, hogy az első közös éjszakájukat végigbeszélgették! Mindketten azt… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1183
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 9., kedd. , 20:20-kor

A 1183. rész tartalma

Bori alig tudja felfogni, hogy ők most már valóban egy szerelmes pár Rolanddal – főképp, hogy az első közös éjszakájukat végigbeszélgették! Mindketten azt szeretnék, ha az első szexuális élményük immár szerelmespárként különlegesre sikerülne, de ezt Dávidnak először sikerül megakadályoznia. Aljas módon kínozza Rolandot, és eléri, hogy a fiú ne legyen képes elfelejteni, hogy Bori valaha lefeküdt Dáviddal, aminek hatására Rolandnak elmegy a kedve a Borival való szextől. A lány nem érti, hogy Roland miért nem akar lefeküdni vele. Amikor a fiú bevallja, hogy mennyire féltékennyé teszi a gondolat, hogy a lány valaha együtt volt Dáviddal, Bori egy édes szerelmi vallomással képes a fiú rossz érzéseit legyűrni.

Orsi továbbra is makacsul elzárkózik attól, hogy az anyját meglátogassa a börtönben. Amikor az iskolában Ivett azzal alázza meg, hogy a bűnöző anyjához hasonlítja, összeomlik. Joe nem tudja rávenni, hogy jöjjön el az engedélyezett beszélőre. Csupán Evelinnek sikerül rábírnia arra, hogy adjon még egy esélyt az anyjának. Joe megkönnyebbül, amikor Orsi megjelenik a börtönben. Amikor anya és lánya szemben ülnek egymással a beszélőn, érzelmes békülésre kerül sor közöttük.

Bécy megbántódik, amikor Tamás és Szofi közlik vele, hogy rossz az ízlése, és elutasítják a segítségét, amikor esküvői helyszínt ajánl nekik. Amikor azonban az általuk kiválasztott helyszín teljes kudarcnak bizonyul, a szükség arra kényszeríti őket, hogy megkövessék Bécyt, aki végül meglágyul és az ügy érdekében beveti a kapcsolatait.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top