Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1239. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Roland nagyon készül, hogy tökéletes külsővel jelenjen meg a szülőfalujában, Muronyban. Közben komolyan stresszel attól, hogy találkozzon az apjával. Bori… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1239
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. április 3., kedd, 21:50-kor

Tartalom

Roland nagyon készül, hogy tökéletes külsővel jelenjen meg a szülőfalujában, Muronyban. Közben komolyan stresszel attól, hogy találkozzon az apjával. Bori rábeszéli, hogy folytassák az utat. A faluba érve Roland élvezi, hogy előadhatja a nagyvárosi menő csávót. Találkozik a régi riválisával, Sanyával, és megismerkedik annak fiatal barátnőjével, Annával. Belemegy egy Sanya által forszírozott hármas kihívásba, amit kemény harc árán meg is nyer. Roland rettenetesen büszke magára, és Bori bosszúságára elodázza az apjával tervezett tisztázó beszélgetést.

Tamarát meghatja, amikor Teó részegen vallomást tesz neki, hogy még senki nem volt olyan hatással rá mint Tamara. Később Joe bukkan fel, és Tamarát addig akarja fogva tartja a szobájában, amíg az nem hajlandó szóba állni vele. Tamara ellenáll, és nagyon megkönnyebbül, amikor Teó kimenti szorult helyzetéből. Tamara és Teó egy kellemes estét töltenek együtt, amikor Tamara bátortalanul megcsókolja Teót. Teó nagyon örül, Tamarának pedig elhatározza, hogy belemegy a kapcsolatba a férfival.

Orsi folyamatosan úgy érzi, hogy Marci túl messzire megy az enyelgés során, de sikerül ügyesen elhárítania Marci közeledését. Később Marcival és a társasággal elmennek egy aquaparkba. Ott újra ideges lesz, amikor úgy érzi, hogy Marci, miközben krémezi a testét, tapizni próbálja. Marci ezen megbántódik és faképnél hagyja Orsit, és inkább a szintén jelenlévő Evelint masszírozza. Orsi ezt meglátva nagy jelenetet rendez, és féltékenyen elrohan. Orsi később lehiggad, és elnézést kér Marcitól, a fiú ismét megerősíti abban, hogy addig fog várni, amíg Orsi nem érzi úgy, hogy készen áll a szexre. Orsi boldog, és élvezi a kibékülés örömét.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top