Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1244. rész tartalma

Anna újra elfogja a kétség, hogy jól döntött-e, amikor Budapestre költözött. Roland megpróbálja felvidítani és bátorítani. Anna igyekszik összeszedni magát… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1244
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. április 10., kedd, 21:50-kor

Tartalom

Anna újra elfogja a kétség, hogy jól döntött-e, amikor Budapestre költözött. Roland megpróbálja felvidítani és bátorítani. Anna igyekszik összeszedni magát, de amikor a lakótársai lekezelően bánnak vele, és éreztetik vele, hogy csak a tudatlan vidékit látják benne, ismét meginog, és vissza akar utazni a szülőfalujába. Roland ismét felkarolja, és bíztatja a lányt, hogy ne hagyja el a nagyvárost. Roland megmutatja Annának, hogy Budapest maga a szabadságot jelenti. Ennek hatására új remények ébrednek Annában.

Szofi teljes izgalomban van, egy új megbízástól: még aznap este egy partit kell rendeznie a fodrászatban. Már csak a megfelelő DJ hiányzik. Teó, Tamás nem kis bosszúságára Márkot szeretné beajánlani, Tamás viszont saját maga akar DJ-ről gondoskodni. Tamás hosszas keresgélés után végül talál egy megfelelő embert, de Szofi korán örül, ugyanis a DJ lemeztartó táskáját valaki ellopja. Úgy tűnik, Szofi mégsem tudja a megbízatást teljesíteni, csak egy módon, ha Márk lesz a DJ. Tamás és Szofi ezen ismét összeveszne, és Tamás dühösen távozik. Teó röhög a markába, mert ő volt az, aki ellopta a másik DJ táskáját.

Ayse és Milán végre le akarnak feküdni egymással. A lakóhajón soha nincs nyugtuk, és a Murat által rendelkezésükre bocsátott pincében sem lesz igazán romantikus hangulatuk. Ekkor Milánnak remek ötlete támad, és elviszi a lányt a szülei házához, akik épp szabadságon vannak. Ott végre egymáséi lehetnek, de hamar szembesülnek megint a valósággal, amikor Karesz figyelmeztető sms-t küld Milánnak, hogy lebuktak, Ayse bátyjai a nyomukban vannak! Ijedtükben nem is tudják, hová mehetnének. Nem tudnak, de nem is akarnak elválni egymástól.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top