Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1245. rész tartalma

Tamás azt biztos benne, hogy Teó és Márk szövetkeznek ellene, ezért elrejt az albérletben egy rejtett kamerát, hogy leleplezze őket. Tamara azonban takarít… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1245
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. április 11., szerda, 21:50-kor

Tartalom

Tamás azt biztos benne, hogy Teó és Márk szövetkeznek ellene, ezért elrejt az albérletben egy rejtett kamerát, hogy leleplezze őket. Tamara azonban takarítás közben kidobja a sörös doboznak álcázott kamerát, és a videón nincs más, mint hogy Teó és Márk jól szórakoznak Tamáson. Amikor Tamás, Szofi előtt lebukik, a lány iszonyú dühös lesz rá, és azt gondolja, hogy Tamás paranoid. Tamás végül megbékíti Szofit és megígéri, hogy nem lesz több ilyen akció. De továbbra sem bízik Teóban és Márkban.

Rolandnak sürgősen új állásra van szüksége, de túlságosan válogatós, hogy elfogadja egy munkaközvetítő cég ajánlatát. Végül nagy nehezen belemegy, hogy egy próbanapot végig csináljon egy menő bárban, de elszúrja. Amikor feladná, Anna siet a segítségére, kedvesen lelket önt Rolandba. Roland ennek hatására, bocsánatot kér a bár főnökétől, és kap még egy esélyt.
Bori tetten éri Bécyt, amint a táncoslányokat kukkolja, Bori leteremti, és azt tanácsolja, hogy inkább keressen egy rendes nőt magának. Bécy hamarosan él is egy váratlan lehetőséggel, egy üzleti tárgyalás alkalmával, a csinos Nórával találkozik. Bécy azonnal udvarolni kezd. A szállodai szobába érve a kellemesnek ígérkező estét a hiperaktív Rocky zavarja meg – ezért Bécy eldönti, hogy felhív egy kutyaszitter ügynökséget. Pechére az ügynökség épp Evelint küldi, aki rendesen megizzasztja az apját, mielőtt elvinné Rockyt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top