Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1248. rész tartalma

Anna még mindig csalódott Roland korábbi kijelentése miatt, és össze is veszik Rolanddal. Később Anna bevallja Lilinek, hogy úgy érzi, Roland úgy bánik vele… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1248
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. április 16., hétfő, 21:45-kor

Tartalom

Anna még mindig csalódott Roland korábbi kijelentése miatt, és össze is veszik Rolanddal. Később Anna bevallja Lilinek, hogy úgy érzi, Roland úgy bánik vele, mintha egy kisgyerek lenne, de azt tagadja, hogy szerelmes lenne belé. Este Anna a klubban túllő a célon, Roland még épp időben érkezik ahhoz hogy, megmentse a lányt két erőszakos alaktól. Csak miután Roland beállítja Annát a Bécy házban a hideg zuhany alá, eszmél rá a lány, hogy egyszerűen képtelen kiverni Rolandot a fejéből.

Joe mániákusan végigdolgozta az éjszakát, hogy kiverje Tamarát a fejéből. Annyira kimerül, hogy egy kicsit megszédül, a lakótársai rögtön aggódni kezdenek érte. Joe rájön, hogy nem akar haragban elválni Tamarától, és ezért elmegy hozzá a fodrászatba. Teó megzavarja a kibékülésüket, amin Joe ismét kiborul, és ezzel magára vonja Tamara haragját. Joe elhatározza, hogy néhány napra lelép Budapestről. Tamara is maga alatt van, de amikor Teó egy kedves gesztussal felvidítja, egyértelművé válik számára, hogy jó döntést hozott Teóval kapcsolatban. Mindeközben Joe szomorúan elhagyja a várost.

Milán és Ayse ismét kétségbe esnek, amikor felbukkannak Ayse testvérei Milán szüleinek a házánál. Milán apjának sikerül Ayse testvéreit elzavarnia, ám nem sokkal később a fiúk ismét visszatérnek Ayse szüleivel. Amikor a két csalás egy asztal körül ül, Milán ismét reménykedni kezd abban, hogy Nihat megértő lesz vele, ám csalódnia kell: mivel Milán nem török származású, nem támogatja a kapcsolatukat. Nihat hazaviszi magával Aysét. Milán elhatározza, hogy Ayse kedvéért törökké válik. Ayse is teljesen ledöbben, amikor az apja közli vele, hogy egy évre Törökországba küldi.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top