Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1250. rész tartalma

Lali egyszerűen képtelen megérteni, hogy Joe valóban el akarja hagyni az albérlet családját és Budapestet. Mikor Joe minden érzelmes könyörgés dacára kitart… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1250
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. április 18., szerda, 21:45-kor

Tartalom

Lali egyszerűen képtelen megérteni, hogy Joe valóban el akarja hagyni az albérlet családját és Budapestet. Mikor Joe minden érzelmes könyörgés dacára kitart döntése mellett, Lali kétségbeesett eszközökhöz folyamodik. El akarja lopni Joe-tól az albérlet adásvételi szerződését, hogy így akadályozza meg az eladást. Mikor a papírok átkutatásánál kezébe akad egy régi fénykép az ős-albérletről, hirtelen támad egy ötlete.

Szofi megsajnálja Márkot, amiért ilyen nehezen megy neki az új élet elkezdése. Elhívja Márkot a fodrászatba egy kávéra, ott aztán Tivadarnak az az ötlete támad, hogy vegyék fel Márkot állandó DJnek. Szofi bizonytalan lesz, mert fél Tamás reakciójától, de közben nagyon szeretne segíteni Márkon. Tamás valóban kikel magából, amiért Szofi veszélyezteti a kapcsolatukat, de aztán később belátja, hogy csak meg kell bíznia a menyasszonyában. A fodrászat buliján ezt Márk tudomására is hozza. Szofi pedig boldog, hogy Tamás és közte minden oké.

Daninak váratlanul lehetősége nyílik egy tanári állásra. Bár a felvételi beszélgetés és a váratlan helyettesítő óra remekül alakulnak, Dani mégis kételkedik. Lili nyugtatgatja, amikor Dani bevallja, mennyire fél az apaként rá váró felelősségtől. Daninak sikerül erőt merítenie, és elhatározza, hogy a kis családja kedvéért odateszi magát. Tanár lesz. Még aznap este felmond a klubban, ahol egy fantasztikus ünnepség keretében búcsúztatják.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top