Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1260. rész tartalma

Tamás Szofi kedvéért belemegy abba, hogy Márknak segítsen egy hűtőszekrény elszállításában. A dologból egy egész napos, feszült program válik, amikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1260
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. május 4., péntek, 21:45-kor

Tartalom

Tamás Szofi kedvéért belemegy abba, hogy Márknak segítsen egy hűtőszekrény elszállításában. A dologból egy egész napos, feszült program válik, amikor a két fiú elhatározza, hogy gyalog cipelik el a hűtőszekrényt Márk lakásába. Közben Tamás és Márk először beszélik meg a dolgokat és valóban kicsit összebarátkoznak. Ám az egész ismét elromlik, amikor Tamás Márk lakásában csókolózós képeket talál Szofiról és Márkról. Tamás összeverekszik Márkkal, Szofival pedig szakít.

Milán nyaggatja Hülyát, hogy szervezzen még egy találkozott Aysével, és egy levelet is küld Aysénak. Ám Ayse anyja elfelejti odaadni Milán levelét a lányának, az még mindig Hakan táskájának zsebében van. Mivel a levéllel lebukhatnának, így Milán Karesszel és Gusztival megpróbálja visszaszerezni a levelet. Hakan és Fatih után mennek a törökfürdőbe, hogy kicsempésszék a levelet. Egy kis szerencsével Milán visszaszerzi a levelet, amit aztán átad Aysének.

Lili boldog, mivel Danival meg akarnak nézni egy babakocsit és közben nem hagyja, hogy Mesi figyelmeztetése, hogy Lili túlságosan vékonynak tűnik, ahhoz képest, hogy terhes. Az iskolaudvaron Lili azt hallja, hogy a fiatal lányok Daniról áradoznak, Lili egyáltalán nem találja magát vonzónak. Kicsit jobb kedvre derül, amikor egy kellemes délutánt tölt el Danival, egészen addig, amíg Lili meg nem szédül. A doktornő biztosítja Lilit arról, hogy a baba jól van, de Lilinek rendesen kellene ennie! Dani ezek után nyomás alá helyezi Lilit, hogy jobban figyeljen a babára. Lili megbántódik, de végül Dani kedvesen megvigasztalja és megcsókolja őt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top