Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1264. rész tartalma

Joe tisztázza a barátaival, hogy ideje hazamenniük. Lali kétségbeesett akcióba kezd, és egy kővel bedobja a ház ablakát. Lali úgy tünteti fel tettét, mintha… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1264
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. május 10., csütörtök, 21:35-kor

Tartalom

Joe tisztázza a barátaival, hogy ideje hazamenniük. Lali kétségbeesett akcióba kezd, és egy kővel bedobja a ház ablakát. Lali úgy tünteti fel tettét, mintha a falubeliek követték volna el. Joe-nak elborul az agya, és szembeszáll a falusiakkal. A falubeliek tagadják, hogy közük lett volna a kődobáláshoz, de helyeselnek arra, miszerint Joe nem kívánatos személy a faluban. Joe-t nem sok választja el attól, hogy ismét elhagyja a falut, aztán véletlenül kiderül, hogy Lali dobta be kővel az ablakot. Joe irtó dühös lesz, és megszakítja a kapcsolatot a barátaival, és hazaküldi őket, de egy újabb baleset miatt, nem tudnak mégsem elmenni.

Marci még mindig szomorkodik Orsi miatt. Ekkor meglepetésszerűen felbukkan a bátyja, Bence. Marci nem akar bánatosnak mutatkozni, így adja a lazát a testvére előtt. Bence Marci barátaitól megtudja, hogy Orsi hagyta el Marcit anélkül, hogy egyszer is lefeküdtek volna egymással Orsival. Marci bizonyítani akar a bátyjának, és keresi a kapcsolatot Orsival, de újfent kosarat kap. Marci végül ellopja Evelin egyik bugyiját, és azt állítja, hogy Evelinnel feküdt le. Bence eleinte kételkedik, ám végül mégis hisz öccsének.

Rolandnak ma van a 28. születésnapja. Bori azzal vigasztalja, hogy majd elmennek enni valamit, amivel csalódást okoz Rolandnak, mivel ő abban reménykedett, hogy Borival tölti az egész napot. Roland nem sejti, hogy Bori egy szexi meglepetéssel készül, ezért spontán elhatározásból elmegy Annával uszodába. Míg Roland Annával egy önfeledt napot tölt együtt, addig Bori erotikus meglepetést tervezett Rolandnak, meztelen testén szusit tálal fel neki! Roland, amikor végül hazamegy, a szusi romjai és a dühös Bori várják. Rolandnak végül sikerül kiengesztelnie Borit, szent lesz a béke köztük, amit egy hatalmas szexmaratonnal ünnepelnek meg.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top