Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1268. rész tartalma

Joe úgy dönt, hogy a barátaival ma visszaköltözik az albérletbe. Miután értesítette Tamarát a visszatéréséről és arról, hogy mégsem adja el az albérletet… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1268
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. május 16., szerda, 21:45-kor

Tartalom

Joe úgy dönt, hogy a barátaival ma visszaköltözik az albérletbe. Miután értesítette Tamarát a visszatéréséről és arról, hogy mégsem adja el az albérletet kénytelen azzal szembesülni, hogy Horváth Ákos ragaszkodik az adásvétel végrehajtásához. Joe számára nem marad más hátra, mint hogy zárat cseréltessen egy lakatossal. Ezt Horváth Ákos is megtudja és rendőrséggel fenyegeti Joe-t. Azonban a rendőrök sem tudják megoldani a helyzetet, minden abba az irányba mutat, hogy ebből jogvita lesz. Joe nem riad vissza egy hivatalos eljárás kockázataitól sem. Szüksége van az otthonára a maga és a barátai számára.

Tamara bizakodóan néz a Teóval közös jövőjük elébe, amikor hirtelen újra felbukkan Joe és kijelenti, mivel mégsem értékesíti az albérletet, nem tud Tamarának kölcsön adni. Tamara nem tudja, mit tegyen. Gyöngyi bebeszéli Tamarának, hogy Joe mindezt szántszándékkal teszi, azért, hogy Tamarát megint boldogtalanná tegye. Később Teó Tamarán vezeti le a frusztrációt. Tamara ezek után dühösen beállít Joe-hoz, hogy kiossza őt. Joe azonban rátapint Tamara gyenge pontjára: a lány attól fél, hogy Teó el fogja hagyni, ha nem tudja megfinanszírozni a bárt. Teó azonban eloszlatja Tamara félelmeit, amikor este elnézést kér a kitöréséért.

Ayse találkozik az anyjával és utána elszomorodik, azon tűnődik, hogyan tovább a családjával. Később azonban a barátai felvidítják, és jól szórakoznak az élményfürdőben, egészen addig, amíg Ayse el nem hagyja a fürdőruha felsőjét és félmeztelenül tévelyeg a vízben. Mindennek a tetejébe még a fivérei is felbukkannak. Hakan és Fatih észreveszik és rögtön csúnyán ki is osztják. Aysénál betelik a pohár és határozottan és magabiztosan leszámol a fivéreivel. Karesz nagyon meghatóan beveszi a „családba“.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top