Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1273. rész tartalma

Tamara megijed, mikor Teó visszautasítja a reggeli közeledését.Tamara meg van róla győződve, hogy ő már nem kell Teónak azok után, hogy ekkora csalódást… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1273
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. május 24., csütörtök, 21:45-kor

Tartalom

Tamara megijed, mikor Teó visszautasítja a reggeli közeledését.Tamara meg van róla győződve, hogy ő már nem kell Teónak azok után, hogy ekkora csalódást okozott neki a kocsmával. Tamara úgy érzi a kapcsolatuk veszélyben van. A fodrászatban felbukkan Gyöngyi, hogy helyszínt keres a barátnője születésnapi bulijához. Tamara hirtelen jött ötlettől vezérelve Teó bárjában rendezi meg a szülinapi bulit.Tamara ezt meglepetésnek szánja, azt reméli, Teó örülni fog, ám a férfi kiborul, hogy Tamara nyugdíjas találkozó helyszínt csinált az ő bárjából. Tamara bűnbánóan bocsánatot kér Teótól.

Annát idegesíti, hogy Roland nem bírja abbahagyni a Sanya miatti beszólogatást. Bori jószívűen azt tanácsolja Annának, bízzon meg Rolandban, Anna erre meggondolatlan megjegyzést tesz Rolandra. Roland borzalmasan fel van dúlva, mert Bori kérdőre vonta őt. Megjelenik a bárban, és kiosztja Annát, mert azt hiszi, Anna ki akarja őt csinálni. Anna védekezik, Roland szemére veti, hogy csak lelkiismeret furdalása van és féltékeny. Anna rátapint a lényegre, amitől Roland csak még idegesebb lesz, és csúnyán megalázza Annát. Anna borzalmasan kiborulva Sanya karjaiba menekül.

Milán nagyon izgul, hogy Cüneytnek sikerül-e meggyőznie Ayse apját a lánya, és Milán kapcsolatának erősségéről. Eleinte egész jól mennek a dolgok a döneres büfében tett látogatás során, míg Milánnal nem történik egy fájdalmas baleset, és Ayse bátyjai nem kapják őt rajta egy meglehetősen kétértelmű és kínos helyzetben. Később Nihat megjelenik a lakóhajón, mert annyira hiányzik neki a lánya, hogy úgy döntött, ad még egy utolsó esélyt Milánnak. Ayse és Milán együtt vacsoráznak a szülőkkel, és Milán végérvényesen bekerül a családba – egy feltétellel: Feleségül kell vennie Aysét!

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top