Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1283. rész tartalma

Amikor Dani megint bejelenti, hogy ma nem ér rá, mert fontos programja van, és megint nincs ideje, Lili már attól tart, hogy a fiúnak viszonya van valakivel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1283
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. június 7., csütörtök, 21:40-kor

Tartalom

Amikor Dani megint bejelenti, hogy ma nem ér rá, mert fontos programja van, és megint nincs ideje, Lili már attól tart, hogy a fiúnak viszonya van valakivel. Lili megosztja az aggodalmait Mesivel, de amikor Dani később meglepi egy közös lakással, azonnal eltűnnek Lili félelmei, és szerelmesen úszik a boldogságban. Amikor azonban a lakóhajón eufórikus hangulatban elújságolja Mesinek a lakással kapcsolatos terveiket Danival, nem tudja megakadályozni, hogy Milán előtt ki ne derüljön a gyerekkel kapcsolatos hazugsága. Milán teljesen kiakad. Lili világa összeomlik, amikor rájön, hogy nem titkolhatja tovább Karesz, és ezáltal Dani előtt sem az igazságot. Azonban amikor már épp ott tart, hogy mindent bevall Daninak, mégsem bírja rávenni magát, hogy saját maga döntse romba az álmait, és kétségbeesetten kapaszkodik a veszélybe került boldogságába Danival.

Miután Roland bevallotta Annának, hogy mit érez iránta, de egyúttal azt is elmondta, hogy Bori mellett döntött, Anna és Roland viszonya a Bécy házban, és a bárban is rettenetesen görcsössé válik. Amikor Sanya és Roland megint összezördülnek, Anna emlékezteti Rolandot arra, hogy a fiú nem őt választotta. Roland végül levonja a lány beszólásából a konzekvenciákat és Anna ijedelmére megkéri őt, hogy mondjon fel. A lány megtörten belátja, hogy valószínűleg ez a leghelyesebb döntés, és beleegyezik. Amikor azonban Roland és Anna egy workshop alatt, amit a bárban tartanak, ismét intim közelségbe kerülnek, elnyomott érzéseik megint felszínre törnek. Végül Roland az, aki véglegesen visszakozik, és közli a megbántott Annával, hogy a lánynak el kell végre tűnnie az életéből.

Gábor elhatározza, hogy aznap vesz egy új autót, de amikor Laura beleszól a választásába és egy másik modellt javasol, megint azonnal összekapnak. Amikor Gábor később mégis a Laura által javasolt kocsit veszi meg, annak ellenére, hogy az autóban gyanús szag terjeng, Dalma és Lali azonnal elkezdik azzal piszkálni, hogy ezek szerint mégis fontosabb neki a lány, mint ahogy állítja. Ezt Gábor persze tagadja, azonban mégis megörül, amikor Laura nem sokkal később azt javasolja, hogy tegyenek a kocsival egy kis kirándulást. Az autóstúra azonban sajnos káoszba fullad, mert Gábor és Laura megint rettenetesen összekapnak. Amikor este Dalma barátilag, de határozottan azt tanácsolja a fiúnak, hogy végre beszéljen nyíltan a lánnyal az érzéseiről, Gábor rezignáltan reagál: Ez a hajó már elúszott!

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top