Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1286. rész tartalma

Miután Lili előző nap a fokozódó nyomás hatására bevallotta Daninak, hogy nem ő, hanem Karesz a gyerek apja, Dani végigitta az éjszakát. Úgy érzi, Lili… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1286
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. június 12., kedd, 20:20-kor

Tartalom

Miután Lili előző nap a fokozódó nyomás hatására bevallotta Daninak, hogy nem ő, hanem Karesz a gyerek apja, Dani végigitta az éjszakát. Úgy érzi, Lili kegyetlenül átverte és kihasználta, ezért dühében egyszer és mindenkorra leszámol a lánnyal, bármennyire is könyörög neki Lili a megbocsátásért. Míg Dani igyekszik elfojtani magában a fájdalmat, és azon iparkodik, hogy normálisan ellássa iskolai munkáját, Lili teljesen kikészül, és nem tudja, hogyan tovább. A keresztanyjával folytatott beszélgetés is kész katasztrófa a számára. Lili nagyon szégyelli magát a hazudozás miatt, ráadásul mindenki utálja, senkije és semmije sem maradt. Napközben Dani is eléri a mélypontot, amikor az elnyomott fájdalom mégis előtör belőle, és teljesen kiborul az iskolában. Később Lili egy utolsó, kétségbeesett próbálkozást tesz Daninál, de minden hiába. Nem marad más hátra a lány számára, kénytelen szállásért könyörögni a lakóhajón.

Dalma saját érzelmeitől megriadva és önmagát védve reggel inkább lemondja az Laura által tervezett közös shoppingolást. De Laura addig könyörög neki, míg végül mégis beleegyezik a programba. Bár Dalma utálja a mértéktelen vásárlást, várakozásai ellenére mégis jól szórakozik. Sőt Laura szemében még hőssé is válik, amikor fondorlatosan visszaszerzi egy másik vevőtől a Laura által önmagának kiszemelt ruhát. Este bulizni mennek a klubba.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top