Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1288. rész tartalma

Roland kegyetlenül szenved Anna döntése miatt, mivel a lány elhatározta, hogy összeköltözik Sanyával és felmond a munkahelyén. Amikor Bori reggel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1288
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. június 14., csütörtök, 20:20-kor

Tartalom

Roland kegyetlenül szenved Anna döntése miatt, mivel a lány elhatározta, hogy összeköltözik Sanyával és felmond a munkahelyén. Amikor Bori reggel elcsábítaná Rolandot, az zavarodottságában durván ellöki magától. Roland nagyon megijed a tette miatt, és mielőtt még végképp megőrülne, felkeresi Annát, hogy még egyszer könyörögve kérje, ne tűnjön el az életéből. Anna azonban ridegen elzavarja, ezért Roland hirtelen elhatározással elrabolja a lányt, és egy félreeső, erdei menedékházba viszi. Ott mindenáron rá akarja venni a lányt, hogy tisztázzák, tulajdonképpen mi is van köztük. Anna nagy nehezen már éppen belemenne a dologba.

Reggel Mesi és Karesz elhozza Lilit a kórházból. A lány először megkönnyebbül, hogy a hajón végre fedél van a feje felett, de nagyon szenved egyrészt Karesz rideg és elutasító viselkedése, másrészt Dani gyűlölete miatt. Nem is bírja sokáig a hajón, inkább úgy dönt, megpróbál még egyszer beszélni Danival. Muszáj, hogy a fiú megbocsásson neki! De Dani még mindig gyűlöli Lilit, és mielőtt ingerülten elzavarná, még közli vele, hogy nem is érti, hogy szerethette korábban! Lili ettől még jobban kikészül, és bánatában visszamegy a hajóra. Ott viszont Karesz bántja egyfolytában, semmi együttérzés nincs benne a lány iránt. A rázúduló hatalmas nyomás miatt Lili végül zokogva összeroppan, de még leszögezi: Sohasem akarta megbántani Kareszt. Csak azért hazudott neki az apasággal kapcsolatban, mert szerelmes Daniba és annyira azt akarta, hogy Dani legyen a gyerek apja.

Laura reggel véletlenül rájön, hogy nem is Gábortól kapta a fotózásra szóló utalványt, hanem Dalmától, de némi feszültség után így is nagyon hálás érte: Dalma a létező legjobb barátnő, akit csak elképzelhet magának az ember! Ha pasi lenne, Dalma lenne számára az ideális partner! A fülig szerelmes Dalmát hidegzuhanyként érik Laura szavai. Mikor aztán Dalma még Gáborral is összeveszik, kénytelen rájönni, hogy ez nem mehet így tovább, muszáj bevallania Laurának, mit is érez valójában iránta. Ám mielőtt erre még sor kerülhetne, Laurának egy családi ügy miatt sürgősen el kell utaznia.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top