Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1293. rész tartalma

Bori teljesen kikészül, amikor Roland bevallja neki, hogy nem csak egy éjszakát töltött el Annával, hanem kapcsolatot akart kezdeni vele, és el akarta… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1293
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. június 21., csütörtök, 20:20-kor

Tartalom

Bori teljesen kikészül, amikor Roland bevallja neki, hogy nem csak egy éjszakát töltött el Annával, hanem kapcsolatot akart kezdeni vele, és el akarta hagyni érte Borit. Elkeseredettségében, hogy Roland egy jelentéktelen falusi libáért szakítani akart vele, Bori titokban le akarja inni magát a klubban. Közben összefut Tamással, aki a Szofi miatti csalódottsága miatt legalább annyira maga alatt van. Fájdalmukban egymásra találnak és a Bécy házban isznak tovább. Ott Bori annyira meghatódik, amikor Tamás kedvesen vigasztalja őt, hogy az érzelmi összezavarodottságában le akar feküdni vele.

Tamás összezavarodik, amikor véletlenül meghallja, ahogy Szofi a lakás előtt sugdolózik Márkkal és a fiú köszönetet mond Szofinak a „szép pillanatokért”. Amikor a féltékeny Tamás szóba hozza ezt Szofi előtt, a lány elmondja, hogy Márk elmegy Budapestről és Tamás feleslegesen féltékeny. Ugyanis Szofi csakis őt szereti. Tamás megnyugszik – ám ekkor a kezébe kerül a Teó és Márk által gonosz csapdaként készített hamis búcsúlevél, amiben az áll, hogy Márk lefeküdt Szofival. Tamás bedől a cselszövésnek, durva jelenetet rendez Szofinak és a klubba menekül. Ott összefut az ugyancsak megbántott Borival.

Karesz összeveszik Lilivel, amikor a lány nem bírja tovább elviselni Karesz túlzásba vitt gondoskodását, és csúnyán a fiú fejéhez vágja, hogy a gyerek csak is az ő dolga. Karesz tartsa magát távol tőle, hiba volt a segítségét kérni. Karesz mélyen megbántódik. Ám minden megváltozik, amikor a meghatott Lili megengedi Karesznek, hogy a nőgyógyásznál most először lássa a gyerekét az ultrahangon. Karesz képtelen továbbra is érzelmi távolságot tartani a babától, és megígéri Lilinek, hogy a gondoskodásával nem fogja tovább idegesíteni őt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top