Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1294. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A Borival való szex után Tamás leverten tér vissza Szofihoz, aki viszont megesküszik rá, hogy nem feküdt le Márkkal, a fiú levele szemenszedett hazugság… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1294
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. június 22., péntek, 20:20-kor

Tartalom

A Borival való szex után Tamás leverten tér vissza Szofihoz, aki viszont megesküszik rá, hogy nem feküdt le Márkkal, a fiú levele szemenszedett hazugság. Tamás számára egyértelmű, hogy Szofi tényleg igazat mond, így legszívesebben a föld alá süllyedne szégyenében, hiszen ő valóban lefeküdt Borival.

A teljesen összezavarodott Bori bevallja Karolának, hogy hazudott a rendőrségen, mert rács mögött akarta tudni Rolandot. Karola ezen nagyon ledöbben, és addig győzködi Borit, amíg az végül visszavonja vallomását. Rolandot ki is engedik az előzetesből, és Bori könyörögni kezd neki, hogy borítsanak fátylat a múltra, és kezdjék újra elölről. Roland azonban hajthatatlan. Bori kénytelen beletörődni, hogy Roland továbbra is csak Annát akarja. Ám Anna gyűlöli Rolandot, és őt okolja Sanya állapotáért. Azaz Anna már döntött, mégpedig Sanya mellett. Bori totálisan kikészül, és este újból bepróbálkozik Rolandnál, de esélye sincs: köztük mindennek vége! Bori ezen annyira felhúzza magát, hogy dühében nekiesik Rolandnak.

Karesz teljesen odavan, mert megálmodta a kicsi leendő nevét: Lejla – mint Leia hercegnő a Csillagok háborújából! Lili azonban baromságnak tartja az ötletet, és amúgy sem képes most ezzel törődni, mivel egyfolytában csak Danira tud gondolni. Képtelen együtt élni azzal a gondolattal, hogy Dani gyűlöli őt, és mindenáron hallani akarja a fiú szájából, hogy azért régen tényleg szerette őt. Mivel Karesz azt hiszi, így véget vethet Lili szenvedésének, és utána újból beszélhetnek a névadásról, felkeresi Danit, hogy mondja fel az áhított mondatot a telefonjára. El is készül egy felvétel, de azon Dani csak szidalmazza Lilit. Nem marad más hátra, Milán segítségével Karesz megvágja a felvételt. Ám Lili nem dől be, sőt mérgében a végén még a korábbinál is jobban elzárkózik Karesz névötletétől, a Lejlától.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top