Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1296. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Szofi reggel ki van borulva, miután Tamás és Bori lefeküdtek egymással. Mikor Tamás megjelenik, és kéri, hogy beszéljenek, Szofi kidobja őt. Aztán… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1296
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. június 26., kedd, 20:20-kor

Tartalom

Szofi reggel ki van borulva, miután Tamás és Bori lefeküdtek egymással. Mikor Tamás megjelenik, és kéri, hogy beszéljenek, Szofi kidobja őt. Aztán beszélget Tamarával a dologról, és elhatározza, hogy elmegy, és mégiscsak beszél Tamással. A klubban azonban Tamás helyett Borival fut össze, aki maga is nagyon rossz állapotban van a szakításuk miatt Rolanddal, és összevesznek Szofival. Szofi később fájó szívvel szakít Tamással.

Anna magát hibáztatja azért, hogy Sanya és Roland összeverekedtek, majd ezt követően Sanya súlyos sérülésekkel kórházba került. Anna bűnbánóan elmegy Sanyához, hogy bocsánatot kérjen tőle, de először rideg fogadtatásban van része. Roland eközben hiába bizonygatja, Anna mégsem hisz az ártatlanságában, ezért elmegy és meggyanúsítja Sanyát azzal, hogy csak tetteti az emlékezetkiesését. Roland Anna előtt vonja kérdőre Sanyát, aminek az lesz a vége, hogy Anna felháborodva elkergeti őt a kórházból.

Lalinak helyettesítenie kell a mai napon az egyik kollégáját, és tehénnek öltözve szórólapokat kell osztogatnia vidéken. Reggel lakótársai jót derülnek Lali „előléptetésén”. Eleinte ez a munka valóban pokolnak tűnik, de később Lali elbeszélget egy árussal, aki frissen vágott húst árul, és rögtön támad is egy briliáns üzleti ötlete: megvesz egy tehenet a paraszttól, felhizlaltatja, levágatja, és nagy nyereséggel eladja a feldolgozott húst. Gábor ezt őrült ötletnek tartja, később aztán akarata ellenére mégis ad pénzt Lalinak a tehénre. Lalit a lakótársai kinevetik az ötlete miatt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top