Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1301. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Mikor Joe a motoros táskájában felfedezi Tamara ott felejtett dzsekijét, hirtelen elhatározza, hogy elviszi neki. Dalma azt mondja, hogy ez csak kifogás… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1301
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. július 3., kedd, 20:20-kor

Tartalom

Mikor Joe a motoros táskájában felfedezi Tamara ott felejtett dzsekijét, hirtelen elhatározza, hogy elviszi neki. Dalma azt mondja, hogy ez csak kifogás, hogy láthassa, de Joe makacsul állítja, hogy ő csak segítőkész. A kórházból elbocsájtott Gyöngyi aktív közreműködésének hála Joe szinte az egész napot Tamarával tölti. Ráadásul jobban élvezi a napot, mint szeretné, és estére kénytelen belátni, hogy Tamara többet jelent számára egy barátnőnél, és hogy nagyon hiányzik neki, de nem tudja, hogy akar-e megint harcolni érte.

Anna nagyon ledöbben, mikor a főbérlője közli vele, hogy szüksége van a lakásra, ezért ki kell költözniük onnan Sanyával, ráadásul már másnap. Sanya visszaesett, és nagyon gyenge, ezért Anna nem akarja terhelni a rossz hírrel, inkább megpróbálja egyedül megoldani a problémát. Amikor kiderül, hogy nem lehetséges átmenetileg a lakóhajóra költözni, Annának nincs több ötlete. Kétségbeesésében nincs más választása, mint elfogadni Roland spontán ajánlatát, hogy ideiglenesen költözzön be Bécy házába. De már az első este rájön, hogy innen mihamarabb mennie kell.

Reggel Bécy azt javasolja Gáboréknak, hogy hagyjanak fel az ellenségeskedéssel, elvégre Tamás legénybúcsúja miatt vannak itt. Felajánlja, hogy elviszi Tamást és Gábort egy motorcsónakos kirándulása egy tengeri barlangba; Lalit a szállodában hagyja azzal a feladattal, hogy készítse elő a nagy esti partit a lakosztályában, és lássa vendégül a modell-lányokat. Bécy-nek azonban titokban az a terve, hogy a barlangban hagyja pár órára Tamást és Gábort, hogy megleckéztesse őket a tegnapi viselkedésükért. Amikor azonban erre kerülne a sor, lefullad a csónak motorja, és mindhárman a barlangban ragadnak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top