Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1302. rész tartalma

Teó még mindig féltékeny, mert Joe és Tamara együtt töltötték a tegnapi napot és ezt Tamara letagadta előtte. Bence segítségével rájön, hogy ha nem akarja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1302
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. július 4., szerda, 20:20-kor

Tartalom

Teó még mindig féltékeny, mert Joe és Tamara együtt töltötték a tegnapi napot és ezt Tamara letagadta előtte. Bence segítségével rájön, hogy ha nem akarja elveszíteni Tamarát, akkor nem szabad ezt szóvá tennie, hanem meg kell mutatnia, hogy ő Tamara számára az ideális férfi. Teó elmegy Gyöngyihez, hogy Tamara kedvéért kibéküljön vele, de Gyöngyi beolvas neki, és a jelenlévő Joe is provokálóan az értésére adja, hogy Tamarában és benne nincs semmi közös, és csak idő kérdése, hogy erre Tamara is rájöjjön, és szakítson vele. Teó kiakad, mégis tart tőle, hogy van valami igazság abban, amit Joe mondott.

Bori majdnem elájul, mikor reggel szembe kell néznie a ténnyel, hogy Anna visszaköltözött a házba. Kétségbe esve és megdöbbenve követeli Rolandtól, hogy tegye ki a házból Annát, de Roland nem hajlandó rá. Bori teljesen maga alá kerül. Dani együtt érzően figyelmezteti, hogy borzalmasan fogja itt magát érezni, ha marad. Dani azt tanácsolja Borinak, hogy költözzön el, végül Bori fájó szívvel belátja, hogy így lesz a legjobb – Karolával közös albit akarnak kivenni. Bori az utolsó pillanatban csúnyán összeveszik Annával, és rájön, hogy semmiképp sem hunyászkodhat meg.

Gábor, Bécy és Tamás reggel még mindig a barlangban dekkolnak, és várják a segítséget. Az együtt töltött éjjel után mindenki ingerült. Végül kimentik őket, Tamás pedig elhatározza, hogy hazamegy. Bécy és Gábor lebeszélik róla, és Tamás ad nekik egy utolsó esélyt. Amikor már úgy tűnik, hogy működni fog a dolog, megjelenik Emma, Bécy és Gábor versengése pedig a tetőfokára a hág. Tamás megint kispadra kerül. Bécy és Gábor teljesen ledöbbennek, amikor nem sokkal később megtudják, hogy Emma és Lali összejöttek, ezért az összes fekvőzés és miegymás teljesen felesleges volt. Most veszik észre, hogy Tamás eltűnt. Mindenki Tamás keresésére indul, akit megtalálnak egy buszmegállóban. Tamás Bécyt is, de Gábort még jobban kiosztja, neki nem kellenek ilyen barátok.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top