Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1303. rész tartalma

Teót továbbra is idegesíti a tény, hogy láthatóan Joe és Tamara között erősebb kapcsolat van, mint közte és Tamara között. Ezért Teó megkéri Marcit és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1303
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. július 5., csütörtök, 20:20-kor

Tartalom

Teót továbbra is idegesíti a tény, hogy láthatóan Joe és Tamara között erősebb kapcsolat van, mint közte és Tamara között. Ezért Teó megkéri Marcit és Bencét azzal, hogy legyenek nagyon kedvesek Tamarával, és éreztessék vele, hogy beilleszkedett a családba. A szülői értekezleten Tamara remekül boldogul, amikor Balogh Rita tanárnő előtt védelmébe veszi Marcit. Teó terve láthatóan működik – míg Joe váratlanul ismét fel nem bukkan és Teó meghallja, hogy Tamara (aki csak barátságot érez Joe iránt) mennyire hálás Joe-nak. Teó félelme ismét feléled, így végül úgy gondolja, hogy nem tehet mást, mint hogy bevesse az utolsó ütőkártyáját: megkérdezi Tamarától, hogy akar-e gyereket tőle.

Daninak reggel elege lesz a Roland, Anna és Bori között zajló vitából és belelovalja magát egy gyűlölettel teli kirohanásba a szerelem ellen – anélkül minden sokkal egyszerűbb lenne! Karola, aki ezt végighallgatta, elgondolkozik azon, hogyan tudná felvidítani Danit és meglepi a fiút azzal, hogy megpróbálja összehozni őt valakivel a strandon. Ugyan kezdetben Dani vonakodik, de végül belemegy a randevúba a szimpatikus Csengével. Ráadásul végül Csenge lakásában kötnek ki, ahol már szexhez készülődnek – míg hirtelen Csenge kisfia meg nem jelenik. Dani, aki kiborul az ismét rátörő gyerek traumájától, csalódik Csengében és Karolában.

Laurának ma lesz a rég várt fotózása, ami közelebb juttathatja álmához, hogy modell lehessen. Evelin és Dalma támogatják Laurát, aki annyira izgul, hogy begörcsöl a kamera előtt. Dalma, hogy feloldja a barátnőjét, biztosítja őt arról, hogy ő a világ legszebb nője. Dalma attól tart, hogy ezzel a vallomással fény derül Laura iránti érzelmeire, majd megnyugszik, mikor rájön, hogy Laura csupán egy igazi jó barát ösztönző szavaiként fogta fel, amit mondott. Amikor hazaérnek a képekkel a Montenegróból megérkezett Gábor és Lali is szemügyre veszik azokat. Dalma megvédi a képeket a gúnyolódó Gábor előtt, ám hirtelen eltűnik az egyik szexi kép. Dalma és Laura számára egyértelmű, hogy Lali a tolvaj. Ám, amikor kérdőre vonják őt, Lali mindent tagad. Dalma végül egy véletlennek köszönhetően megtudja, hogy valójában nem Lali, hanem Gábor a tolvaj. Gábor megszeppenve elmondja Dalmának, hogy még mindig szereti Laurát és ezért kellett megszereznie a képet.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top