Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1310. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamara nagyon ideges, mert Teóval ma próbálkoznak először a gyereknemzéssel. De Teó már reggel sem viselkedik megértően Tamarával, és csak egy gyors… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1310
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. július 16., hétfő, 20:20-kor

Tartalom

Tamara nagyon ideges, mert Teóval ma próbálkoznak először a gyereknemzéssel. De Teó már reggel sem viselkedik megértően Tamarával, és csak egy gyors numerát akar nyomni a fürdőszobában, ahelyett, hogy romantikusan ünnepelnék meg az alkalmat. Teó mindenkit eltávolít a lakásból. Amikor Teó később vadul és érzéketlenül akarja magáévá tenni, és nem igazán foglalkozik azzal, hogy Tamara nem így szeretne szeretkezni, a nő ráébred, hogy egy ilyen egoista férfival nem tud, és nem akar gyereket csinálni. Amikor Tamara szakít, Teó kiakad, és dühében elhajít egy vázát (amelynek az egyik darabja megsebzi Tamarát). A nő most először látja megdöbbenve a férfi valódi arcát.

Bence reggel azzal lepi meg Orsit, hogy mára igazi randit szervez kettejüknek. De Teó keresztülhúzza a terveiket, mert befogja Bencét és Marcit a kocsmába, hogy nyugalomban tudjon Tamarával szeretkezni és gyereket nemzeni. Orsi azonban rábeszéli Evelint, hogy próbálja meg elérni, hogy Bence elszabaduljon a bárból. Marci azt hiszi, hogy a testvérének Evelinnel lesz randija. Valójában Bence Orsival tölti a délutánt a Tropikáriumban. Bencének fája a szíve, amikor látja, hogy Orsi mennyire szenved a titkolózástól és az állandó elválástól. Ezért romantikus gesztust tesz.

Lalinak hosszas kutatómunka után fantasztikus ötlete támad, hogy hogyan tudna Gizikéből még több pénzt csinálni. A tehén trágyáját tüzelő- és építőanyagnak akarja feldolgozni, ahogyan az indiaiak is teszik. Gábor szerint Lalinak végre színt kéne vallania: szereti a tehenét és valamilyen ürügyet akar találni, hogy tovább életben tarthassa. Lali makacsul tagadja ezt, és megkezdi a kísérleti trágya-feldolgozást, amellyel csúfos kudarcot vall. Niki nagyon félti a barátját, és elkíséri a kétségbeesett kísérletre. Amikor Gábor azt mondja neki, hogy mindenki megérti, hogy Lali életben akarja tartani Gizikét, Lali sértődötten reagál. Ő nem állatbarát, hanem kőkemény üzletember. És ezt be is fogja bizonyítani a barátainak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top