Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1313. rész tartalma

Reggel még mindig nagyon feszült a hangulat Dalma és Gábor között, miután Gábor tegnap elhívta Dalma exét Budapestre. Ám Joe segítségével, aki estére egy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1313
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. július 19., csütörtök, 20:20-kor

Tartalom

Reggel még mindig nagyon feszült a hangulat Dalma és Gábor között, miután Gábor tegnap elhívta Dalma exét Budapestre. Ám Joe segítségével, aki estére egy kisebb bulit tervez az albérletben, gyorsan elfelejtik a vitájukat, habár Dalma ismét kénytelen hazudni Gábornak, hogy elterelje a fiú figyelmét arról, hogy lefeküdt Laurával. Ám miközben később Dalma segít Joe-nak a buli előkészítésében és megkönnyebbül, mert végre kibékült Gáborral, Gábort meglátogatja Mariann a műhelyben, aki végül elárulja neki, hogy Dalma lefeküdt Laurával. Gábor álla leesik és magánkívül a dühtől kérdőre akarja vonni Dalmát, és nem sok választja el attól, hogy tettlegességre vetemedjen.

Bencének reggel csak egy durva fejmosással sikerül megakadályoznia, hogy Marci lógjon a nyári iskolából, majd elmegy Teóhoz, aki az albérletből való kirúgása óta a bárjában héderel és rendszeresen leissza magát. Bence, aki Teó ilyen viselkedését már ismeri, megtudja Orsitól, hogy Marci nem tartotta magát a megállapodásukhoz, így elmegy hozzájuk a bárba. Miután Bence mérgesen elvitte Marcit az iskolába, végre meg akarja mondani az apjának, hogy attól tart, hogy a Tamara miatti bánatába Marcit is bele fogja rángatni. Ám amikor Orsi megvárja Bencét a kocsma előtt, Teó tudomást szerez a titkos szerelmükről. Egy érzelmes beszélgetés után Teó kibékül Bencével.

Milán reggel teljesen depressziós és képtelen egy falatot is lenyomni a torkán, csak arra tud gondolni, hogy mennyire hiányzik neki Ayse. Elhatározza, hogy a döneres előtt éhségsztrájkkal szedi ki Ayse testvéreiből, hogy hol van a lány. Milán akciója azonban nem bizonyul sikeresnek, ugyan jó néhány vendéget elijeszt, de kiderül, hogy Fatih és Hakan se tudják, hol van Ayse. Ekkor Karesz kihallgat egy telefonbeszélgetést Fatih és Ayse között és Milán ráveszi a fiúkat, hogy hozzák oda Aysét egy megbeszélt helyre.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top