Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1317. rész tartalma

Szofit a reggeli közben meglepi Tivadar, és Tamarával meg még néhány barátjukkal közösen „elrabolják”, hogy leánybúcsút tartsanak neki. Szofi azonban… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1317
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. július 25., szerda, 20:20-kor

Tartalom

Szofit a reggeli közben meglepi Tivadar, és Tamarával meg még néhány barátjukkal közösen „elrabolják”, hogy leánybúcsút tartsanak neki. Szofi azonban nem érzi túl kellemesen magát a helyzetben, mert Tivadar harsány csillogással „kínozza”. Végül, amikor Tivadar még egy sztriptíztáncost is ráuszít Szofira, a lánynál betelik a pohár, és Tamara segítségével elmenekül a saját lánybúcsújáról Tamáshoz, aki a srácokkal a műhelyben bulizik.

Dani reggel Xénia újabb zaklatási akciójának áldozata lesz, amikor a lány váratlanul megjelenik a házban és elkezd vetkőzni. A férfi kidobja a lányt. Azonban Xénia ennek ellenére vadul flörtölni kezd vele az iskola előtt, mire Daninál elszakad a cérna, és durván elküldi a lányt. Danit nem sokkal később behívatja magához az igazgatónő, aki szembesíti a férfit azzal a váddal, hogy – kihasználva tanári pozícióját – lefeküdt Xéniaval, majd e vád kivizsgálásának idejére felfüggeszti Dani munkaviszonyát. A férfi minden próbálkozása kudarcba fullad, hogy megpróbálja elérni Xénianél, mondja el az igazat. Így Dani élete egy nap leforgása alatt romba dől.

Lali elhatározta, hogy vegetáriánus lesz, és a lakóknak is meg akarja tiltani, hogy húst egyenek, mert az barbárság. Amikor Lali felfedezi a webcamen, hogy Gizike kamrájában egy kisborjú van. A többiek nem mutatkoznak túl megértőnek, amikor Lali egy fél vagyont kér kölcsön, hogy megmenthesse az állatot. A barátai sütögetnek, ahelyett, hogy az ő problémájával foglalkoznának.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top