Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1331. rész tartalma

Amikor Roland megtudja, hogy Sanya úgy megverte Annát, hogy a lány kórházba került, nagyon aggódni kezd a lányért és szemrehányásokat tesz magának. Rögtön… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1331
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. augusztus 14., kedd, 20:20-kor

Tartalom

Amikor Roland megtudja, hogy Sanya úgy megverte Annát, hogy a lány kórházba került, nagyon aggódni kezd a lányért és szemrehányásokat tesz magának. Rögtön meg is látogatja Annát a kórházban, hogy gondoskodjon róla. Amikor Sanya felbukkan a kórházban, Rolandot csak Anna tartja vissza attól, hogy nekimenjen a fiúnak. Miután kettesben maradnak, Roland a maga nyers stílusában bocsánatot kér a lánytól az elmúlt időkben történtek miatt, míg Anna is bocsánatot kér Rolandtól azért, hogy soha nem hitt neki.

Marci számára egyre elviselhetetlenebb a Bencével való együttélés. A fiút felőrli a Bence, Orsi és Teó iránt érzett gyűlölete. Az iskolából is majdnem kirúgják, ám Dani jót állt Marciért az igazgatónőnél. Daninak sikerül ledöntenie Marci érzelmi falát, és a fiú ráeszmél arra, hogy Bence miatt nem szabadna magát bántania. Ám amikor Marci mindent meg akar beszélni Bencével, felfedez nála egy Bencét ábrázoló aktrajzot, amit Orsi még akkor készített, amikor ő még együtt volt a lánynál.

Lali elhatározta, hogy a 30. születésnapjáig lefogy és klasszikusan jó pasi lesz, de ezt „Lali-módszerrel” fogja megtenni, mindenféle erőlködés nélkül. Ám minden rosszul sül el, amikor a szaunában rosszul lesz és kiütéseket kap. Dalma beviszi őt az ügyeletre. Ott Lalinak rögtön megtetszik a szexi nővérke, aki azonban egy sportosabb beteg iránt mutat érdeklődést. Lali ismét csak elkeseredik, ám végül hagyja, hogy Dalma motiválja őt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top