Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1336. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Marci a bárban aludt, ahol reggel váratlanul megjelenik Teó. Marci először megkönnyebbül, hogy az apja él, de amikor megtudja, hogy Teó továbbra is… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1336
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. augusztus 22., szerda, 20:20-kor

Tartalom

Marci a bárban aludt, ahol reggel váratlanul megjelenik Teó. Marci először megkönnyebbül, hogy az apja él, de amikor megtudja, hogy Teó továbbra is mindenkit meg akar hagyni abban hitében, hogy meghalt, a fiú ledöbben. Amikor később meglátja, hogy Bence és Szofi mennyire szenvednek Teó eltűnése miatt, egyre nagyobb lelkifurdalás támad benne, majd elárulja Szofinak, Tamásnak és Bencének, hogy Teó ép és egészséges. Szofiék feldúltan kérdőre vonják Teót és végleg szakítanak vele.

Miután Dani tegnap durván nekiesett Lilinek, lelkiismeret-furdalás gyötri. Ám amikor bocsánatot akar kérni, a lány közli vele, hogy ezt a csiki-csuki állapotot Danival már nem bírja tovább elviselni, és egyelőre nem akarja, hogy bármilyen kapcsolat legyen közöttük. Erre a frusztrált Dani megpróbálja egy futó kapcsolattal elterelni a figyelmét, ám ez nagyon rosszul sikerül, miután a lánynak a Lilivel zátonyra futott kapcsolatáról panaszkodik. Dani számára világossá válik, hogy még messze nincs túl Lilin és egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy harcoljon érte.

Milán reggel örül, hogy Ayse családjával Törökországba utazhat. Ám amikor eszébe jut, hogy az útlevele már egy örökkévalóság óta lejárt, gyorsan elrohan a hivatalba, hogy új útlevelet szerezzen. Ráadásul még egy kialakuló rosszulléttel is meg kell küzdenie, amiről azonban csak azért sem hajlandó tudomást venni. Egy örökkévalóságig tartó várakozás után Milán végre a kezében tartja az útlevelét, ám amikor Ayse és a családja eljönnek érte, a fiú elájul.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top