Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1337. rész tartalma

Miután Joe megtudja, hogy Teó életben van, nagyon boldog, hogy véget ért a rémálom. Mikor aztán még Tamara is kiáll a kapcsolatuk mellett Teó előtt, Joe… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1337
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. augusztus 23., csütörtök, 20:20-kor

Tartalom

Miután Joe megtudja, hogy Teó életben van, nagyon boldog, hogy véget ért a rémálom. Mikor aztán még Tamara is kiáll a kapcsolatuk mellett Teó előtt, Joe már abszolút biztos benne, hogy Tamara is készen áll arra, hogy kapcsolatukat a nyilvánosság előtt is felvállalják. Joe már a közös jövőről ábrándozik, és alig várja a közelgő partit az albérletben, ahova Tamarát is elhívta. Gyöngyi és Szofi azonban időközben kifaggatja Tamarát, és keményen helyre teszik. Amikor Tamara este beállít a buliba, és az albérlet lakói örömmel üdvözlik, rájön, hogy ez túl sok neki.

Bence mindent megpróbál, hogy megint normális viszonyt alakítson ki Marcival, de hiába. Mikor Gekkó és haverjai betoppannak, hogy behajtsák rajtuk Teó adósságát, a két fiú veszélybe kerül, de Teó még épp időben lép fel, és megígéri, hogy még ma kifizeti a tartozását. Teó Karolától kér kölcsön. Bence és Marci haragszanak Teóra, amiért ilyen helyzetbe hozta őket. Kezd normalizálódni a testvérek közti viszony, de ekkor Bence sms-t kap Orsitól, Marci félreérti a helyzetet, és azt hiszi, hogy bátyja minden korábbi állítása ellenére még mindig kapcsolatban áll a lánnyal. Ezért dühében Marci letörli a bátyjának szánt üzenetet anélkül, hogy Bence arról bármit is tudna.

Lili ráébred arra, hogy hatalmas hibát követett el Danival kapcsolatban. Épp ezért mindjárt másnap visszautazik Pestre, hogy szerelmet valljon a fiúnak. Karesznek először még sikerül rávennie Lilit, hogy maradjon távol Danitól, ám amikor Mesi elmondja, hogy előző nap Dani kereste Lilit a hajón, mert nagyon hiányzott neki, Lili reménykedni kezd abban, hogy Dani is szereti őt. Rögtön felkerekedik, hogy beszéljenek egymással, de a Bécy házban megtudja Annától, hogy pont elkerülte Danit, aki jelenleg éppen egy Hawaii felé tartó repülőn ül. Lili persze nagyon letolja Kareszt, és őt okolja azért, hogy Dani elutazott.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top