Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1339. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Roland alig tér magához, mikor váratlanul megjelenik az anyja, Melinda, és úgy tesz, mintha közte és Roland között egy teljesen normális anya-fia kapcsolat… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1339
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. augusztus 27., hétfő, 21:10-kor

Tartalom

Roland alig tér magához, mikor váratlanul megjelenik az anyja, Melinda, és úgy tesz, mintha közte és Roland között egy teljesen normális anya-fia kapcsolat lenne. Rolandnak semmi kedve ehhez a játékhoz, és gondolkodás nélkül kiteszi az anyját a házból. Később Bori is beleüti az orrát kettőjük ügyébe, mert azt hiszi, ki tudja békíteni Rolandot az anyjával, Roland úgy érzi, Bori egyáltalán nem érti meg őt. Az egyetlen, aki pillanatnyilag megérti őt, az Anna.

Reggel Teó a szex után folytatja Karola behálózását, hogy szálljon be az Amszterdamba tervezett üzletbe. Karolának nagyon tetszik a bár és tetováló szalon ötlete. Eközben Evelin azt hiszi, hogy apja békülni akar, mert ebédelni hívja. Karola beszámol Borinak a terveiről, amit a barátnője nagyon nem támogat. Evelinnek rosszul sikerül apjával a találkozó, de Bécy szerez neki egy modell munkát, ahol Evelinnek elege lesz a katalógus-fotózásból, és ott hagyja az egészet.

Lili folyton a Hawaii-on tartózkodó Danival beszélget skype-on. Karesz megalapozottnak véli a félelmét, hogy Lili és Dani nélküle fogják élni az életüket. Karesz mindent megtesz annak megakadályozása érdekében, hogy Dani pótolja őt apaként, és váratlanul megjelenik a moziban, ahová Lili és Mesi kettesben mentek. Veszekednek a film után is a gyerek lehetséges nevén, ahol Lili csúnyán Karesz értésére adja, hogy Danival ketten fogják meghozni ezt a döntést. Mesi megsajnálja Kareszt, és meggyőzi Lilit, hogy nagyon csúnyán viselkedett a fiúval.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top