Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1340. rész tartalma

Roland reggel teljesen ki van borulva és már nagyon bánja a tegnap esti csókot Annával. Amikor Bori a Roland anyjával történt akciója miatt bocsánatot akar… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1340
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. augusztus 28., kedd, 20:50-kor

Tartalom

Roland reggel teljesen ki van borulva és már nagyon bánja a tegnap esti csókot Annával. Amikor Bori a Roland anyjával történt akciója miatt bocsánatot akar kérni tőle, Roland elrohan dolgozni. Bori aggódva követi őt a bárba, ahol Roland végül színt vall és bevallja Borinak az újbóli félrelépését. Miközben Bori dühösen kérdőre vonja Annát az albérletben, Roland önmagát hibáztatja azért, hogy őrlődik két lány között. Mivel már rá sem ismer önmagára és nem jut eszébe más megoldás, Roland este elutazik a testvéréhez.

Tamara új utakon akar elindulni az életében és rá akar találni önmagára. Ám amikor kissé túlságosan is lelkesen veti bele magát a munkába a fodrászatban, Tivadar és Szofi leállítják őt. Tamara sértve érzi magát, amikor a fülébe jut, hogy Szofi és Tivadar szerint ő férfi nélkül úgysem tudja, hogy mit kezdjen az életével, és minden fogadalma ellenére nemsokára úgyis megint bele fogja vetni magát egy kapcsolatba. Hogy bebizonyítsa a barátainak, hogy ez nem így van, Tamara elfogad egy őrült ajánlatot, ám kudarcot vall vele. Tivadar és Szofi fejmosásba részesítik, és az összetört Tamara elmenekül a fodrászatból, ám amikor Szofiék rájönnek, hogy mennyire meg van bántva, mellé állnak és bátorítják őt.

Teó nyélbe üti az Evelinnel és Karolával közös üzleti találkozót a külföldi ismerősével, akiről kiderül, hogy nem más, mint Márk. Márk eladná egy amszterdami kocsma bérleti jogának a felét 20 millióért, de Karola, akinek voltaképpen fizetnie kéne, ragaszkodik hozzá, hogy egy jogásszal is átnézesse a szerződést. Később aztán Teónak sikerül megpuhítania Karolát, hogy bízzon benne, és ne foglalkozzon a jogi részletekkel. Márk ezalatt hevesen flörtöl Evelinnel, aki belemegy a játékba, mert szemmel akarja tartani a férfit. Teó és Evelin este elégedetten dörzsölik a markukat.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top