Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1342. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe leverten vág neki az újévnek. Egyszerűen képtelen kiverni a fejéből Tamarát. Ezért először vissza is utasítja Barna születésnapi buli meghívását az egy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1342
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. augusztus 30., csütörtök, 20:50-kor

Tartalom

Joe leverten vág neki az újévnek. Egyszerűen képtelen kiverni a fejéből Tamarát. Ezért először vissza is utasítja Barna születésnapi buli meghívását az egyik éjszakai klubba. De a barátai addig nyaggatják, míg vonakodva bár, de elmegy. A hangulata egycsapásra javulni kezd, mikor meglátja a szexi táncosnőt, Gingert. A fiatal nő rögtön lenyűgözi. Mikor később azt hiszi, hogy Gingert molesztálják, elkergeti a feltételezett támadókat, és ezzel magára vonja a lány haragját.

Mikor Bori reggel megint kiereszti a karmát, és összeveszik Annával, Karola kérdőre vonja. Megérti, hogy Bori ki van bukva, de uralkodjon magán, és ne ilyen veszekedésekben élje ki a Roland miatti frusztrációját. Lilinek nyugalomra van szüksége a terhesség alatt, és valójában Anna és ő egy hajóban eveznek, hiszen Roland elmenekült Ibizára, amivel mindkettőjüket gyáván cserbenhagyta. Bori fogcsikorgatva megígéri. De később úgy érzi, hogy Anna megint provokálja, ami végül katasztrófához vezet. Lili, aki ott téblábol a Bécy házban, el akarja simítani a nézeteltérést, és elesik. Aztán úgy érzi, hogy a babával nincs rendben valami. Bori és Anna ijedten elviszik az orvoshoz. Anna Borit vádolja, szerinte ő tehet a balesetről. Ha ő nem lenne, minden rendben lenne, Roland sem lépett volna le. Bori kénytelen belátni, hogy valóban része van abban, hogy így elfajult a helyzet.

Miután Tamara végképp lezárta a kapcsolatát Joe-val, szeretné kicsit gatyába rázni az életét, és meg akar szabadulni a régi emlékektől. Közben elkeseredve jön rá, hogy az évek során elveszítette önmagát. Először a ruháit szelektálja, kiszórja a különböző fehérneműket, utána a szobáját is elkezdi átalakítani. Tamara azonban tanácstalan, hogy hogyan kezdjen neki ennek az átalakításnak, de Tivadar a segítségére van.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top