Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1346. rész tartalma

Joe reggel kellemesen meglepődik, mikor Ginger váratlanul felbukkan a műhelyben, hogy megköszönje az előző napi autójavítást. A férfi észreveszi, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1346
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 5., szerda, 20:50-kor

Tartalom

Joe reggel kellemesen meglepődik, mikor Ginger váratlanul felbukkan a műhelyben, hogy megköszönje az előző napi autójavítást. A férfi észreveszi, hogy Gingernek gyengéi a gyors autók, és meghívja az egyik ügyfél autójával egy kis kocsikázásra. Ám amikor elkapja a sebességi mámor, a lány megelégeli a dolgot, és faképnél hagyja, mert azt hiszi, hogy Joe csak le akarja nyűgözni a macsó tempójával. Joe később elmegy Gingerhez a bárba, és beolvas neki.

Tamara aggódik Marci miatt, mikor reggel nyomorúságos állapotban talál rá a szobájában, de a fiú lerázza. Mikor az ebédszünetében meg akarja nézni, hogy van a fiú, véletlenül meglátja rajta az előző napi késelés során keletkezett sebét. Marci elmenekül, és Tamara most már határtalanul aggódik érte, főleg, mikor egy véletlennek köszönhetően még a késelésről készült videót is megtalálja Marci mobilján. Mivel a videóból felismeri a helyet, odamegy, és meg is találja a fiút, aki épp ott vedel Vityával és a bandájával. Tamara magával viszi Marcit Tamás lakásába, és gondoskodik róla.

Milán tele van várakozással, mert Ayse ma érkezik haza Törökországból. De a viszontlátás nem a tervei szerint alakul, mert Ayse távolságtartó és elutasító. Amikor Karesz és Milán, hogy jobb kedvre derítsék, tréfából elrabolják a lányt, Ayse végül elmondja, hogy szakítani akar Milánnal, mert időközben szerelmes lett egy másik fiúba. Milán teljesen padlót fog.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top