Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1349. rész tartalma

Tamara reggel Laura egyik elszólásából megtudja, hogy új nő jelent meg Joe életében. Bár egyfolytában azt hangoztatja, hogy ezzel neki semmi baja, mégis… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1349
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 10., hétfő, 20:55-kor

Tartalom

Tamara reggel Laura egyik elszólásából megtudja, hogy új nő jelent meg Joe életében. Bár egyfolytában azt hangoztatja, hogy ezzel neki semmi baja, mégis igencsak foglalkoztatja a dolog. Amikor felkeresi Joe-t, hogy kipuhatolja, mi is a helyzet, Tamara váratlanul összefut Renivel, és jócskán elképed azon, ki is az utódja. A Joe-val folytatott beszélgetés után megnyugszik, és a hajdani pár úgy dönt, hogy továbbra is barátok maradnak. Tamara este meglátogatja anyját, és elpanaszolja neki találkozását Joe új kedvesével. Tamara ugyanakkor ismét leszögezi, hogy nem akarna visszatérni Joe-hoz. Inkább az a kétely gyötri, hogy jó esküvőszervező válhat-e belőle.

Lili reggel aggódik, hogy Dani a műtéte után nem ismeri meg őt, ezért kétségbeesetten próbálja elfoglalni magát. Előbb a keresztanyjával és Karesszel pelenkázót szereltet. Miközben rájön, hogy Karesz nagyon nem akar az anyjáról beszélni, úgy határoz, kideríti, hogy mi húzódik a háttérben. Bár Milán próbálja őt lebeszélni erről, Lili még aznap felkeresi Karesz anyját, Renátát, hogy rávegye, béküljön ki a fiával. A nőt később el is hozzák a lakóhajóra, és a látogatás ellen kezdetben élénken tiltakozó Karesz végül kelletlenül belemegy abba, hogy legalább beszéljen vele. De amikor szóba kerül Karesz húga, és kiderül, hogy a lányt a hatóságok kiemelték a családból, felforrósodik a hangulat. Mivel Renáta védelmezi erőszakos élettársát, Karesz nagyon kiakad, és kidobja anyját.

Laura számára összedől a világ, amikor reggel kinyitja a Playboy elutasító levelét. Mivel lakótársai kíváncsiságát és Lali utálatosságát már nem bírja elviselni, inkább azt hazudja nekik, hogy megfelelt a kiválasztáson, de közben nagyon szégyelli magát és elkeseredik széthullott álmai miatt. Később Gábor akaratlanul is provokálja, mire Laura elsírja magát, és elmondja neki az igazat. Meglepő módon Gábor kedvesen vigasztalni kezdi, és közel kerülnek egymáshoz. Laura este a lakótársainak is bevallja az igazat, és határozottan szembeszáll a gúnyolódókkal.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top