Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1352. rész tartalma

Lali zavarba jön, amikor Joe szabadságot ad Gábornak, de Gábor nem akarja Lalit magával vinni a nyaralásra. Amikor nem sokkal később Lali meghallja Gábor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1352
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 13., csütörtök, 20:55-kor

Tartalom

Lali zavarba jön, amikor Joe szabadságot ad Gábornak, de Gábor nem akarja Lalit magával vinni a nyaralásra. Amikor nem sokkal később Lali meghallja Gábor egyik telefonbeszélgetését, amiben egyértelműen egy műtéti beavatkozást akart végrehajtatni magán, hogy visszanyerje a férfiasságátLali szörnyen aggódni kezd, és úgy gondolja, hogy Gábor impotenssé vált és emiatt depresszióba eshet. Lali minden próbálkozása, hogy rávegye Gábort arra, hogy magától avassa be Lalit a problémájába, kudarccal végződik. Amikor Lali követi Gábort egy klinikára és Gábor észreveszi őt, Lali szembesíti Gábort a gyanújával és ki akarja fejezni a sajnálatát, Gábor jól szórakozva közli Lalival, hogy egyáltalán nem impotens, hanem egy hasfelvarrást szeretne csináltatni.

Amikor Reni reggel egy gyors menettel lepi meg Joe-t a műhelyben, Joe úgy érzi, hogy jó úton halad affelé, hogy nemsokára hivatalosan is együtt legyenek Renivel. Joe hirtelen felindulásból vesz egy drága láncot álmai nőjének és Laura és Gábor tanácsa ellenére meglepi vele Renit. Ám a lány minden csak nem lelkes az ajándék miatt, így Joe kénytelen belátni, hogy egy kicsit elkapkodta ezt a dolgot az ajándékkal. Ám amikor Joe este bűnbánóan bocsánatot akar kérni, teljesen ledöbben, amikor meglátja, hogy Reni viseli a láncot és köszönetet mond Joe-nak érte.

Lili reggel be akar menni a kórházba, hogy még egyszer beszéljen Danival, a többiek próbálják lebeszélni róla, de sikertelenül. Mesi szerint Lilinek időre van szüksége, hogy felfogja, hogy ő is jobban járt ezzel a szakítással. Karesz ott akar lenni Lili mellett, ezért utána megy. Közben Dani és TJ elindulnak a kórházból, Danit bántja, hogy múltkor olyan rideg volt Lilivel, ezért búcsúlevelet ír neki. Mire Lili beér, pont elkerülték egymást Danival. Lili a levéltől újra kiborul. Karesz pedig elhatározza, hogy bármi áron, de fel fogja dobni a lányt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top