Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1357. rész tartalma

Reggel Reni elmegy Joe-hoz bocsánatot kérni, amiért nem szólt neki a volt férjéről és a gyermekéről. Mindent megbeszélnek, Joe beleegyezik, hogy később meg… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1357
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 20., csütörtök, 20:55-kor

Tartalom

Reggel Reni elmegy Joe-hoz bocsánatot kérni, amiért nem szólt neki a volt férjéről és a gyermekéről. Mindent megbeszélnek, Joe beleegyezik, hogy később megismerje Reni fiát. A találkozó nagyon jól sikerül, Joe és a kisfiú hamar közel kerülnek egymáshoz. Reni számára nagy gondot jelent, amikor jelentkezik a gyerek apja, és lemondja a délutánt, hogy nem tud vigyázni a fiára. Joe gyorsan felajánlja, szívesen vigyáz a gyerekre, hogy Reni el tudjon menni az orvoshoz. Bár Joe nagyon jól kijön a kisfiúval, rá kell jönnie, hogy másként képzelte el ezt a kapcsolatot Renivel. Később Joe tanúja lesz a szülők közti meghittségének, és úgy érzi, útban van.

Reggel váratlanul megérkezik Roland Ibizáról. Szótlan és rosszkedvű. A lakók hamar rájönnek, hogy nem jött össze Borival, és ő sem tudja, hol van Bori. Annát meglepik ezek a hírek, és reménykedni kezd, hogy visszaszerezheti Rolandot. Reménykedve kiöltözik, és csábítóan megjelenik Rolandnál a bárban. Roland reakciójából Anna arra következtet, hogy van még nála esélye. Ám amikor kinyilvánítja érzelmeit, Roland csúnyán visszautasítja őt. Roland közli, hogy ő csak Borit szereti. Anna megalázva, és dühösen visszamegy a házba, ahol Lili próbálja vigasztalni, aki beszámol Annának Roland ibizai kis kalandjáról is.

Reggel a lakóhajón elmegy az áram, mert Milán nem fizette be a villanyszámlát. Karesz felajánlja Lalinak, hogy a szükséges ötvenezer forintért cserébe átvesz tőle egy kellemetlen feladatot. Lali beleegyezik. Karesz odahívja Milánt és együtt nekiállnak kitakarítani egy női ügyfél lakókocsiját. Mikor rádöbbennek, hogy a WC tartályát is ki kell tisztítaniuk, hirtelen elszáll az a képzetük, hogy könnyen keresik meg ezt a pénzt. Ügyetlenségüknek köszönhetően a tartály tartalmával elárasztják a lakókocsi belsejét. A lakókocsiban olyan bűz uralkodik, hogy Lalinak esélye sincs így randevúzni a jármű tulajdonosnőjével, ezért jól kiosztja a fiúkat.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top