Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1359. rész tartalma

Joe bedumálja magának, hogy helyesen döntött, mikor szakított Renivel. Később otthon, és a műhelyben is érzékenyen reagál a szakítás témára, és Barnával és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1359
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 24., hétfő, 20:45-kor

Tartalom

Joe bedumálja magának, hogy helyesen döntött, mikor szakított Renivel. Később otthon, és a műhelyben is érzékenyen reagál a szakítás témára, és Barnával és a haverjaival az alkoholba menekül. Felmerül, hogy a csapat Ginger bárjában folytassa a bulizást, Joe meg van róla győződve, hogy ez már nem fog neki gondot okozni. A bárban viszont megérkezésüket követően azonnal félreértések sorozata kezdődik Joe és Reni között.

Bori nagyon mérges Rolandra, mikor visszaér a Bécy házba. Roland azonnal megpróbál bocsánatot kérni, de Bori hallani sem akar róla, végül Annával is annyira összeveszik, hogy Karolának kell elhúzni Borit a lánytól. Bori számára világossá válik, hogy nem fogja kibírni egy fedél alatt Rolanddal és Annával, ezért elgondolkodik azon, hogy elköltözik a házból. Karola győzködi, hogy az nem megoldás. Roland ezzel egy időben megpróbálja Annára hárítani a felelősséget, és ki akarja őt dobni a házból.

Lali reggel elkíséri Gábort a szépségklinikára az orvoshoz, ahol megismerkedik az egyik ápolónővel, Lénával. Lali tetszik a lánynak, Lali mégis azt hiszi, hogy elrontotta az ismerkedést, ezért azon is elgondolkodik, hogy kés alá fekszik. Tanácsot kér az egyik orvostól, aki egy filccel be is jelöli a testén a problémás területeket. Nem sokkal később Léna randira hívja Lalit, de Lalinak már nincs ideje lemosni magáról a jelöléseket. A randin Léna szidja az olyan embereket, akik a szépség őrületébe estek, és össze-vissza műttetik magukat. Lalinál megszólalnak a vészharangok.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top