Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1360. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe reggel bejelenti, hogy elhatározta, hogy mégis megpróbálja Renivel, mindegy mi múlik rajta. Amikor felkeresi a nőt, először úgy tűnik, mintha Reni ki… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1360
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 25., kedd, 20:45-kor

Tartalom

Joe reggel bejelenti, hogy elhatározta, hogy mégis megpróbálja Renivel, mindegy mi múlik rajta. Amikor felkeresi a nőt, először úgy tűnik, mintha Reni ki akarná kosarazni őt, de Joe-nak az őszinte stílusával sikerül meggyőznie, hogy még egyszer találkozzon vele. A találkozó alkalmával Joe mesél a családi hátteréről és megnyílik Reninek. Bevallja, hogy Tamara után valami kevésbé komplikáltat keresett, de szereti Renit, elfogadja, hogy anya és hogy az exével osztozik a gyereken. A randi alatt azonban Simivel, Reni fiával félresiklanak a dolgok.

Tamara majd kibújik a bőréből, amikor reggel jelentkeznek az esküvői ügynökségénél az első potenciális ügyfelek. Tivadar eleinte szkeptikus, mert attól tart, hogy a fodrászat meg fogja sínyleni Tamara akcióját, de Tamara nem hagyja, hogy gátat szabjanak az eufóriájának. Tamara rögtönzötten átalakítja irodának a fodrászat hátsó helyiségét, de minden összeesküszik ellen. Az anyja és a vendégek is zaklatják. A potenciális megrendelők elmenekülnek, és Tivadar is leszidja Tamarát a felfordulás miatt. Tamara ezért sírva, sértődötten elmenekül.

Dalma visszatér a titkos utazásából és a lakótársainak bead egy mesét. Amikor az a veszély fenyeget, hogy Laura rájön az igazságra, akkor Dalma durván reagál. A konfliktusuk elfajul a műhelyben, ahol Dalma hirtelen elkezd vérezni és elájul. Kiderül, hogy valójában Gyöngyösön volt az anyjánál, aki újra alkoholista lett. Dalma a sérülését is ott szerezte. Bevallja, hogy szégyellte elmondania a többieknek a történteket.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top